Girona

El gros de l’afició, a Girona

Girona Dues-centes cinquanta persones viatjaran a Tenerife per presenciar el matx. L’afició i les penyes es preparen per seguir una nova final a Girona

Com era de preveure, no hi haurà un desplaçament massiu a Tenerife. Hi ha hagut molts factors que no han ajudat l’afició gironina a viatjar fins a les Canàries, un dels quals la manca d’opcions que ha trobat el club per poder facilitar el transport. D’altra banda, les poques entrades que ha rebut del Tenerife. Anem a pams. Per començar, el vol xàrter va ser la idea que va agafar més força, però es va descartar perquè és un mètode de transport massa car. Així, doncs, tots els aficionats que viatjaran a Santa Cruz de Tenerife han hagut d’espavilar-se amb l’opció més convenient. Dues-centes cinquanta persones assistiran al partit diumenge a l’Heliodoro, fet que palesarà que la demanda d’entrades no hagi arribat a les tres-centes que va facilitar el club blanc-i-blau. Que hagi costat emplenar totes les localitats visitants és un fet força normal veient l’horari del partit i el desgast econòmic del viatge sense gaires alternatives per part del club. El cost de les entrades és de vint-i-cinc euros i l’aficionat que no és soci té temps per apuntar-se fins divendres a les 14 h.

Viure la final des de casa

Tots aquests factors,han portat l’afició i les penyes del club a seguir la final des dels seus locals o en cases de particulars. Un exemple és la Penya Cassanenca, que obrirà, com és habitual, el local de Can Bargalló de Cassà per viure en comunió el partit amb un sopar per als seus socis. Una altra penya que també obrirà les portes és la Gironina. Ho farà al restaurant local cèntric de la plaça Independència que fa servir com a seu els dies de partit a domicili. L’agrupació, que enguany celebra el seu quarantè aniversari, tindrà sis membres a l’Heliodoro. La penya d’animació Jovent Gironí viurà el partit a la ciutat de Girona. Els integrants de la penya, situada just darrere de la porteria del gol sud, són un dels actius més regulars acompanyant l’equip a domicili. Aquest cop no tindran cap representant al feu canari. Tampoc podia faltar la Penya Immortal, que tindrà el local ple de gom a gom a l’avinguda de Sant Narcís. Obriran les portes dues hores abans del partit i tindran la connexió al seu local amb el programa de Tiempo de Juego de la Cope, que farà un seguiment de l’ambient. Finalment, la penya Vall del Llémena també oferirà, com sempre, el partit al restaurant de Can Quel de Sant Gregori. No són les úniques penyes que organitzaran una trobada per seguir la gran final, també ho faran moltes altres que durant tota la temporada han aplegat un bon grapat de penyistes i aficionats per animar, des de la distància, el Girona.

Una tornada a domicili

Diumenge el Girona tindrà una cita molt important per la seva història; de nou un partit a cara o creu per intentar ascendir a l’elit. No és la primera vegada que li passa. En total, sis vegades el club blanc-i-vermell ha trepitjat aquest escenari. I sempre ha sortit creu. Si detallem una mica més; de les tornades d’aquesta final de play-off, només una el Girona l’ha viscuda com a visitant i es tracta de la temporada 12/13 contra l’Almeria. Aleshores, l’equip estava entrenat per Rubi va caure contundentment per 3-0 als Jocs del Mediterrani i. Es va dir adeu a una de les primeres temporades històriques del club. Actualment, d’aquell equip només hi trobem Juncà defensant el Girona. En aquell moment, el club va organitzar un autocar i un TAV per les 500 entrades que va rebre de l’Almeria. Els preus anaven dels 10 als 30 euros amb l’entrada inclosa. També es va poder seguir la final al cinema Albèniz del centre de la ciutat en una pantalla gegant. Aquest vegada, no hi haurà cap concentració prèvia.

DES DE LA PANTALLA

Les penyes obriran els locals per viure una final de play-off a molta distància
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)