Girona

L’estrena és amb superioritat, però sense gol

El primer partit de la pretemporada de l’equip de Míchel Sánchez contra el Peralada ha acabat amb l’empat a zero inicial. El conjunt blanc-i-vermell, clarament de menys a més, ha disposat de moltes ocasions per obrir el marcador. Els pals, la falta de punteria i les bones intervencions dels porters locals han evitat la primera victòria del curs (0-0).

El matx ha començat amb un domini del Girona que ha imposat el ritme de la pilota per anar tancant al Peralada. Al minut cinc, Joel Roca, el jugador més actiu del primer temps, ha intentat connectar amb Samu Sáiz en una jugada que plantava al futbolista madrileny sol davant la porteria d’Aroca. El conjunt entrenat per Miquel Ángel Muñoz ha intentat contrarestar la mobilitat al centre de l’atac amb dues línies de quatre ben situades. Després d’un bon contracop local, Domi ha posat a prova Juan Carlos al minut tretze. De mica en mica, el partit anava agafant intensitat a les àrees, Aznar des de l’esquerra ha posat una bona pilota que Àlex Sala ha rematat desviat. Després d’uns retocs posicionals al mig del camp de Míchel, a la mitja hora de joc ha arribat la pausa per hidratació.

Al tram final de la primera meitat, el partit ha entrat dins d’una dinàmica d’anada i tornada. El primer equip a avisar ha sigut els locals a través d’una rematada al primer toc de Joan Tomás que s’ha estavellat al pal. Seguidament, ha sigut el Girona quan Roca ha topat amb la fusta. L’àrbitre ha assenyalat fora de joc. Els primers quaranta-cinc minuts no han donat per més i l’empat a zero ha seguit al marcador.

A la represa, Míchel ha revolucionat l’onze i ha fet nou canvis. Només Roca i Biel Farrés han seguit a dins del terreny de joc. Terrats, situat a la posició de central, ha intentat connectar amb Stuani en una centrada que s’ha acabat enverinant. El canvi de ritme per banda esquerra ha vingut amb l’entrada d’Ureña. El figuerenc ha tingut l’ocasió més clara amb una rematada al primer toc que ha fet lluir Aroca. Al quart d’hora del segon temps, Terrats ha engaltat una pilota des de la distància i ha fent trontollar el travesser. El Municipal de Peralada ha vist a prop el gol visitant.

Nil Sauret, situat al doble pivot, ha vist la primera targeta pel conjunt blanc-i-vermell. El Peralada ha aprofitat l’acció per canviar a Aroca i posar a Ian Doré a la porteria. Després d’una bona combinació entre Ureña i Stuani, Roca ha aprofitat el refús a dins l’àrea i ha encadenat el tercer remat a la fusta. Als de Míchel els hi ha faltat un pèl de sort per obrir la llauna.

Al minut setanta-vuit, la relació entre Valery i Ureña ha tornat a posar el Girona a prop del gol. El porter local ha enviat la pilota a córner amb una bona actuació sota pals.

Als últims instants de joc, Ureña ha trobat més llibertat per banda esquerra i ha portat de corcó a la defensa local. El futbolista gironí ha filtrat una gran passada per Arnau que ha estat a punt de transformar el primer gol. L’àrbitre ha xiulat el final del matx i el resultat no s’ha mogut. La posada en escena del retorn a primera divisió del Girona no ha passat de l’empat.