Girona

A Suïssa i contra un rival d’alta volada

Girona El Girona torna a posar-se la granota de treball a Suïssa contra l’històric Benfica (17.30 h, Esport 3)

El club va fer oficial ahir la llista de jugadors convocats per afrontar el partit contra el Benfica aquesta tarda a l’estadi Yverdon-les-Bains de Suïssa. Míchel Sánchez ja sap que la plantilla és, actualment, molt curta d’efectius del primer equip, però comptarà amb una convocatòria de vint-i-un futbolistes. Si desgranem la llista, veiem onze fitxes del filial i la base; Monjonell, Ureña, Sala, Artero, Biel, Joel Roca, Aznar, Almansa, Pau Víctors i les novetats de Domènech i Oriol Comas. El cassanenc va ser descartat d’última hora en el matx contra el Peralada per molèsties físiques. Del primer equip, després de conèixer les baixes d’Iván, Borja, Kebe i Bernardo –aquest últim per molèsties al genoll–, hi ha només deu fitxes disponibles. Dos porters, Juan Carlos i Ortolà; i vuit jugadors de camp, Arnau, Stuani, Aleix, Juanpe, Terrats, Valery, Bueno i Samu. Amb aquesta plantilla el Girona intentarà aconseguir la primera victòria de la pretemporada aquesta tarda (17.30 h, Esport3) contra el Benfica, conjunt dirigit per Luís Castro.

El viatge a Suïssa

El conjunt gironí va viatjar ahir cap a Barcelona per passar la nit a la Ciutat Comtal. A les cinc de la matinada, l’equip ha agafat un avió que l’ha portat fins a terres suïsses, a Ginebra. Un cop desembarcats, el Girona es desplaçarà cap a la capital del districte de Jura-Nord Vaudois per disputar, a dos quarts de sis de la tarda, el segon compromís estiuenc. Un cop finalitzat el partit, Míchel i l’equip tècnic faran un entrenament compensatori i demà, dissabte, tornaran cap a terres catalanes. Una visita fugaç per disputar un partit contra un rival històric.

Lisboa, l’equip àliga

Una de les insígnies de la ciutat de Lisboa i del club portuguès és l’àliga. A tots ens ve al cap el tradicional vol que fa al voltant de l’Estádio da Luz just abans de començar cada partit. Un ésser viu estimat que, fins i tot, moltes vegades va lligat a supersticions durant els partits. Deixant de banda la cultura d’O Glorioso, el Benfica és un rival que aquesta temporada lluitarà per entrar en la Champions League. El conjunt portuguès haurà de superar una fase eliminatòria per intentar entrar en el sorteig de la fase de grups. Els enfrontaments seran a doble partit durant el cap de setmana del 2 i el 9 d’agost. En el primer partit de pretemporada, el conjunt portuguès va guanyar per un contundent 5 a 1 contra el Fulham, ascendit a la Premier League.

UN RIVAL HISTÒRIC

El Benfica és l’equip portuguès amb més trofeus de lliga, copa i partits europeus

MAJORIA DEL FILIAL

El Girona té 10 fitxes del primer equip per al matx d’aquest vespre a Suïssa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)