Girona

David López fitxa per dues temporades pel Girona

Girona El conjunt blanc-i-vermell anuncia la tercera novetat en tan sols una tarda. El veterà futbolista, David López, arriba lliure i firma per dues temporades.

La tarda a Girona ha estat molt llarga. Després de les arribades en forma de cessió de Taty Castellanos i Yan Couto, el club ha anunciat la tercera novetat amb el fitxatge del veterà futbolista, David López. El jugador arriba lliure després d’haver jugat durant vuit temporades a l’Espanyol a primera divisió i firmarà per dues temporades amb el conjunt gironí.

David López és un jugador polivalent que es pot adaptar tant a la posició de central com de pivot defensiu. El català acumula prop de dos-cents partits a la primera divisió amb la samarreta blanc-i-blava on també va ser capità. A més a més, va estar dos anys al Nàpols de la Serie A italiana. Míchel disposarà d’un jugador amb experiència i consolidat al futbol professional. Després de la tarda de confirmacions, el Girona reforça la plantilla que, fins ara, estava molt limitada amb el nombre d’efectius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)