Girona

Peces que es fan esperar

Girona El Girona està en negociacions per portar Pol Lozano, en propietat, i Sergio Gómez, cedit provinent del Manchester City; també espera poder tancar la contractació d’un segon porter

Sis peces va demanar, Míchel, després del partit contra el Bolívar. De fet, el conjunt blanc-i-vermell té una plantilla amb quinze futbolistes del primer equip. En ple mes d’agost, encara queda molta feina per fer i s’haurà d’esperar fins a l’últim moment per veure l’equip del tot definit. Per començar, la secretaria tècnica del club està negociant per portar, de nou, Pol Lozano al mig del camp gironí. El jugador té contracte fins al 2024 amb l’Espanyol, però el club blanc-i-vermell està disposat a negociar per portar el de Sant Quirze del Vallès en propietat. L’equip dirigit per Diego Martínez, després de la compra d’Expósito, veu amb bons ulls la venda d’un futbolista de la mateixa zona, però no de les mateixes característiques. El català té una clàusula de 40 milions, després de l’ampliació de contracte, la darrera temporada abans de venir al conjunt de Míchel cedit. Com vam avançar en aquest diari, Pol Lozano té la intenció de tornar a Girona després de la poca participació durant la pretemporada. També hi ha influït l’arribada de reforços a la zona de pivot del conjunt blanc-i-blau. El club gironí ofereix una quantitat molt inferior a la clàusula, però l’Espanyol prefereix una cessió amb opció de compra.

Un altre front obert

El carril esquerre, després del fitxatge del jove futbolista del Madrid Miguel Gutiérrez, sembla una posició que queda coberta amb la polivalència de Valery. Això no obstant, el Manchester City està a punt de tancar, en els propers dies, el fitxatge de Sergio Gómez, provinent de l’Anderlecht, i cedir-lo. En una primera instància, la finalitat de la incorporació era cedir-lo al conjunt gironí del Grup City. Però aquesta via, després d’un temps de negociació entre els dos clubs, sembla que s’ha refredat. El futbolista té l’opció de quedar-se en el conjunt dirigit per Pep Guardiola per manca d’efectius al lateral esquerre, una via que el jugador veu amb més bons ulls. No hi ha res tancat, però l’equip belga cada cop cedeix més terreny i destensa més la corda per poder vendre el jugador. Si el moviment es fes oficial, caldria veure quina seria la possibilitat del conjunt citizen per reforçar el lateral esquerre.

Una plantilla curta

Míchel Sánchez va demanar fins a sis reforços: un porter, un central, dos migcampistes amb perfil defensiu i ofensiu i, finalment, un davanter. Actualment, però, el club no ha fet cap incorporació i sembla que fins després del partit contra el València costarà veure una cara nova a les files del conjunt blanc-i-vermell. La direcció esportiva no donarà per tancada la plantilla fins a l’últim instant d’un mercat que cada dia tindrà més moviments. Ara mateix, l’equip disposa de només 15 fitxes professionals.

UN OBJECTIU REAL

La primera opció del club és Lozano, que vol jugar a Montilivi i podria venir en propietat

SERGIO GÓMEZ

L’Anderlecht és a punt d’arribar a un acord amb el City per a la venda del jugador català

A la porteria, cada vegada menys opcions

El final del mercat d’estiu del conjunt gironí està marcat per la contractació d’un segon porter que discuteixi la titularitat a Juan Carlos. La urgència cada cop és més accentuada, a escassos dies del començament de la competició oficial, a València. Els clubs s’estan movent, n’és un exemple l’Almeria, que ha tancat el fitxatge de Fernando Pacheco; el porter, provinent de l’Alavés, ja es va deixar veure per terres andaluses. D’altra banda, el Getafe també ha buscat remoure la porteria, i la primera incorporació de manera oficial ha estat la del porter veterà Kiko Casilla, provinent de l’Elx. Això no obstant, el conjunt madrileny busca un segon porter, que podria ser un dels principals objectius de la secretaria esportiva del Girona, Álvaro Fernández, de la SD Osca

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)