Girona

La polivalència necessària

Girona Javi Hernández va ser presentat davant els mitjans de comunicació a Montilivi; el futbolista andalús va confirmar la seva capacitat de ser polivalent i d’adaptar-se al dibuix de Míchel

El Girona ha adquirit una peça molt necessària dins l’esquema de Míchel, un futbolista esquerrà que es pot adaptar tant de central com al carril i al lateral. Javi Hernández va ser presentat ahir a la sala de premsa de Montilivi juntament amb el director esportiu, Quique Cárcel, i el president del club, Delfí Geli. El jugador nascut a Jerez de la Frontera arriba en qualitat de cedit sense cap opció de compra per part del Girona. Després del seu primer entrenament a les files de Míchel, el futbolista va poder trepitjar Montilivi amb la seva nova samarreta, la blanc-i-vermella.

La benvinguda

Quique Cárcel i Delfí Geli van ser presents a la sala de premsa per donar la clàssica benvinguda al jugador. El president gironí va ser el primer a agafar el micròfon: “Estem dissenyant un equip fort que té garanties suficients per aconseguir l’objectiu de mantenir-se a la categoria.” També el director esportiu Cárcel va tenir bones paraules cap a la nova incorporació de l’equip. “Ha sigut un estiu complicat amb Javi Hernández. Des de l’inici del mercat hem mostrat molt d’interès per portar-lo, estem contents de veure’l dins la nostra plantilla”, va comentar Cárcel, que va cedir el torn de paraula a Javi Hernández.

La decisió

El jugador andalús ha estat un dels noms que ha anat v oltant en l’òrbita del Girona. En primer lloc, durant la primera part del mes de juliol, el club gironí i el Leganés van arribar a un preacord per cedir Javi Hernández a les files del Girona. Malgrat l’entesa, el Madrid, que té el cinquanta per cent dels seus drets, va imposar unes condicions econòmiques que no van satisfer Cárcel. Després d’un mes amb la situació pausada, l’entesa ha arribat i el club blanc-i-vermell ha satisfet una de les seves necessitats a la plantilla. “He tingut altres opcions, però el gran interès que ha mostrat el Girona amb mi ha sigut el més important per decidir-me”, va explicar el jugador. El procés de negociació no va ser fàcil, sobretot pel futbolista i l’incertesa entorn al seu futur.

Un perfil necessari

El Girona necessitava un perfil defensiu a l’esquerra. Fins ara no disposava d’un central esquerrà. Amb el fitxatge de Javi Hernández, Míchel obté una peça necessària perquè també pot adaptar-se tant al lateral com al carril esquerra. “M’agrada jugar a totes les posicions i m’agrada molt l’esquema que planteja Míchel. Fa moltes temporades que m’adapto i estic content veient els resultats. No hi ha res nou per a mi”, va explicar l’andalús. Finalment, Hernández va tenir bones paraules cap al tècnic madrileny del Girona: “El mister ha posat tot de la seva part perquè vingués aquí. Estic encantat.”

LES REACCIONS

Míchel ha posat molt de la seva part perquè jo acabés venint aquí a Girona; estic molt content
Javi Hernández
jugador del girona
Estem dissenyant un equip fort i amb garanties per aconseguir l’objectiu de la permanència
Delfí Geli
president del girona

LA FITXA

És un jugador pel qual hem mostrat interès de bon inici; estic content per la seva decisió
Quique Cárcel
Dir. Esportiu DEL Girona
Javier Hernández Carrera
Jerez de la Frontera (Cadis) 2/5/1998 (24 anys) Alçada: 1,85 m Posició: Lateral i central esquerre
Etapa de formació
Torrecera, La Granja, Sevilla i Madrid
Etapa de sènior
2017/18
El Ejido (2a B) 33 p. 2 g.
2018/19
Oviedo (2a A) 26 p. 1 g.
2018/19
Oviedo B (2a B) 5 p. 1 g.
2019/20
M.Castilla (2a B) 24 p. 2 g.
2019/20
Madrid (1a) 0 p. 0 g.
2020/21
Leganés (2a A) 36 p. 3 g.
2021/22
Leganés (2a A) 41 p. 3 g.
2022/23
Girona (1a) ?
Debut a segona
- El 7/10/2018 en un Oviedo-Albacete (1-0) de la jornada 8
Altres
- Vuit convocatòries amb el primer equip del Madrid el curs 2019/20
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)