Girona

Per mantenir la bona línia

Girona El conjunt madrileny no ha guanyat cap dels quatre enfrontaments disputats a Montilivi: dos empats i dues victòries catalanes entre lliga i copa

Girona 5 Getafe 1

GIRONA:René, Maffeo (, Aday, 73’), Olivas, Juanpe, Alcalá, Mojica, Borja (Herrera, 75’), Pere Pons, Granell (Alcáraz, 69’), Sandaza i Longo.GETAFE:Alberto, Damián, Molinero, Cala, Cata Díaz, Quezada (Portillo, 29’), Lacen, Buendía (Chuli, 59’), Mora, Castillón (Scepovic, 46’) i Jorge Molina,GOLS:1-0 (18’), Olivas. 2-0 (25’), Borja. 3-0 (33’), Granell (p.), 4-0 (59’), Longo. 4-1 (78’), Portillo. 5-1 (85’), Longo.ÀRBITRE:Valdés Aller.T.G.:Maffeo, Alcalá. Buendía, Mora, Castillón, Chuli i Portillo.

Girona 1 Getafe 1

GIRONA:Palatsí, Carles Mas, Richy (Pere Pons, 87’), David García, Jandro, Jofre (Felipe, 66’), Timor, Eloi Amagat, Hurtado i Chando (Bordas, 74’).GETAFE:Codina, Valera, Lopo, Alexis, Roberto Lago, Juan Rodríguez, Gavilán (Pedro León, 81’), Sarabia (Castro, 71’), Lafita, Lacen i Marica (Colunga, 77’).GOLS:1-0 (15’), Timor. 1-1 (37’), Marica.ÀRBITRE:Muñiz Fernández.T.G.:Als locals Ramalho, Richy, Timor i Hurtado. Als visitants Lacen, Colunga i León..COMENTARI:El Girona va perdre en la tornada dels setzens de copa (4-1).

Girona 1 Getafe 0

GIRONA:Bono, Maffeo, Juanpe, Ramalho, Mojica, Borja (Bernardo, 61’), Aleix, Timor, Granell, Portu (Aday, 85’) i Stuani (Kayode, 65’).GETAFE:Guaita, Damián, Cala, Djené, Antunes, Arambarri (Shibasaki, 74’), Mora, Portillo, Amath (Jefferson, 65’), Molina i Ángel.GOLS:1-0 (5’), Stuani.ÀRBITRE:Undiano Mallenco.T.G.:Timor i Granell. Cala, Antunes, Arambarri, Mora, Molina i Ángel.COMENTARI:L’equip dirigit per Machín se situava a Europa (jor. 16)
.

Girona 1 Getafe 1

GIRONA:Bono, Pedro Porro (alery, 71’), Juanpe, Ramalho, Bernardo, Aleix (Lozano, 71’), Portu, Borja, Pere Pons, Granell i Stuani,GETAFE:Soria, Foulquier, Damián, Cabrera, Djené (Bruno, 52’), Antunes, Maksimovic, Arambarri (Ibañez, 93’), Molina, Angel (Flamini, 83’) i Mata,GOLS:0-1 (61’), Ángel. 1-1 (85’), Bernardo.ÀRBITRE:lberola Rojas.T.G.:Granell. Foulquier i Flamini.COMENTARI:Primer gol de Bernardo amb la samarreta del Girona.

L’historial entre el Girona i el Getafe a terres gironines és prou aclaridor. El conjunt madrileny encara no ha aconseguit cap victòria a Montilivi. En els quatre enfrontaments entre tots dos equips, el Girona ha pogut firmar dos empats, un en la lliga i l’altre en la copa, i ha aconseguit dues victòries, a segona i a primera. Més enllà dels resultats, els matxs entre el Girona i el Getafe sempre han estat d’alta intensitat. Duels en la seva màxima expressió i que la majoria de les vegades s’han decidit en jugades aïllades.

El primer a Montilivi

La primera vegada que el conjunt blau va visitar Montilivi va ser en l’anada dels setzens de final de la copa, el matx va acabar en empat amb el gol local de David Timor. El partit no va ajudar el conjunt entrenat per Ricardo Rodríguez a passar a vuitens de final. Deu dies més tard, els blanc-i-vermells es van desfer al Coliseum i van caure derrotats de manera contundent per quatre gols a un. En tan sols trenta minuts, els gironins ja perdien per tres dianes. Aquell partit va ser el número cent de la història del Girona en la copa.

Dues de seguides

De ben segur que molts aficionats recorden amb estima la temporada de l’ascens, 2016/17, i el debut a primera, 2017/18. En el primer any, el Girona va aconseguir una gran victòria a casa contra un Getafe que també estava en la lluita per entrar a la zona d’ascens directe. El matx va reunir totes les millors virtuts de l’equip de Pablo Machín, que va clavar cinc gols a un equip rocós i difícil de penetrar. Kiko Olivas va obrir la llauna, Borja va firmar un dels millors gols amb la samarreta del Girona i, finalment, Granell i Longo, per partida doble, van tancar la festa. Els dos conjunts van aconseguir l’ascens i la següent temporada van tornar a veure’s les cares a Montilivi. En aquella ocasió, el Girona va aconseguir un triomf per la mínima, amb un gol de Stuani a l’inici del matx. Els de Machín es consolidaven a la zona d’Europa League després de sumar sis punts seguits; abans amb l’Espanyol per la mínima. En el segon curs a primera, el Girona va obtenir un punt final gràcies a la primera diana de Bernardo amb el Girona. Els d’Eusebio estaven en descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)