Girona

Míchel: “Hem merescut la victòria”

El tècnic madrileny ha comparegut a roda de premsa després de la victòria davant de la seva afició contra el Getafe. Míchel ha acabat content amb una estrena immillorable a Montilivi. “El que més m’ha agradat ha estat la idea de l’equip per anar sempre de cares a porteria. Quan hem tingut més dificultats a la primera meitat, hem pogut tenir el control del joc. Hem merescut la victòria”, ha explicat Míchel.

La parella de davanters

Un dels canvis a l’onze ha estat l’entrada de Stuani per Samu provocant així, un atac amb dos davanters centres, Stuani i Castellanos. “Són dos davanters totalment diferents. Depenent com sigui el rival i com estiguem nosaltres, prendrem la decisió que juguin un altre cop junts. Són dos perfils que es complementen molt bé”, ha assenyalat el tècnic del Girona. En un duel a la segona meitat, Riquelme ha patit un cop que ha provocat el seu canvi. “És un cop a l’ombre i esperem que no hi hagi res més. Segons l’evolució i les proves que li fem, veurem si arriba al partit de divendres contra el Celta”, ha dit.

La primera a casa

Una de les preguntes de la sala de premsa ha estat entorn a l’estat anímic de l’equip després de la primera victòria de l’equip davant la seva afició. “Estem tots molt contents. Queda molt de treball per fer i recorregut, però el més important és que avui hem fet una bona presentació davant l’afició. Volem ser un equip que continuï fent història i que segueixi molts anys més a primera divisió”, ha explicat Míchel.

Les noves cares

El tècnic madrileny també ha valorat el debut de Reinier i Javi Hernández que han disposat de prop de mitja hora de joc. “Penso que són jugadors que ens milloren la plantilla. Ens donen fons d’armari molt necessari. Reinier té molt de potencial i en Javi ens dona polivalència”, ha comentat.

L’objectiu principal

“Queda molt i el més important és que creixem tots plegats. El club i nosaltres ens hem de reivindicar a una nova categoria. El treball ens ha de posar al nostre lloc. No renunciarem a res i som conscients que som un dels equips més humils de la categoria”, ha conclòs Míchel content per la primera victòria de la seva era a l’elit amb el Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció