Girona

Manu Vallejo reforça l’atac del Girona

L’atacant procedeix del València i signa per a les properes tres temporades

Continuen els moviments a Montilivi en el darrer dia del mercat tot i que només quedi uns minuts amb la finestra oberta. Després de les arribades d’Oriol Romeu i els porters Paulo Gazzaniga i Toni Fuidias –aquest últim per tenir fitxa del filial i ser el tercer porter– el Girona ha fet oficial la quarta incorporació del dia i la dotzena del mercat d’estiu. És Manu Vallejo, de 25 anys, que arriba procedent del València per reforçar l’atac gironí, i és que l’andalús pot actuar en totes les posicions al davant, ja sigui de davanter, de segon punta o d’extrem. Vallejo, de 25 anys i que signa per les properes tres temporades, arriba al Girona després que els gironins hagin arribat a un acord amb el València per al seu traspàs, del qual no se n’han especificat les quantitats.

Amb la incorporació de Manu Vallejo Míchel suma una nova peça al davant, cosa que semblava imprescindible tenint en compte que en les tres primeres jornades el tècnic madrileny ja ha apostat per jugar amb dos davanters i per jugar amb defensa de quatre. A Montilivi, el de Chiclana de la Frontera buscarà el protagonisme que no ha tingut amb el València, on ha jugat les últimes tres temporades amb l’excepció de la segona volta del curs passat, en què va jugar cedit a l’Alavés –11 partits, 1 gol–. En aquests tres darrers cursos a primera divisió l’andalús ha acumulat 61 partits a 1a divisió en els que ha marcat 8 gols, gairebé tots jugant com a revulsiu. A Mestalla Manu Vallejo hi va arribar procedent del Cadis a canvi d’un traspàs d’uns cinc milions d’euros, i és que amb el conjunt gadità, club en què es va formar, va firmar una gran temporada 2018/19 a 2a divisió A marcant 8 gols en 33 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)