Girona

Juanpe fa història

Des del partit de dissabte, Juanpe Ramírez és història viva del Girona. A Son Moix, el defensa canari es va convertir en el futbolista del Girona amb més partits disputats a primera. Setanta-dos enfrontaments que han servit per superar el davanter murcià Cristian Portugués, que fins ara liderava la llista. A més a més, ho va fer com a capità, després de l’absència de Cristian Stuani per la patologia cardíaca diagnosticada.

Actiu del club

Una de les fites que ha assolit Juanpe amb la samarreta del Girona és un ascens a primera divisió. Per ser exactes, dos ascensos, com el seu company d’equip Borja García. Els dos únics actuals futbolistes que ho han pogut viure. El canari va arribar a Montilivi la temporada 16/17, l’any de l’ascens de Pablo Machín. Juanpe va venir procedent del Valladolid, on amb vint-i-quatre anys no va acabar de trobar el seu lloc. Fruit d’un encert a la direcció esportiva a l’hora de fitxar, el Girona va adquirir un dels centrals amb més projecció de la categoria de plata. De fet, en dos anys, no només es va convertir en un jugador fix a l’onze de Machín, sinó que també va ser capaç de marcar set gols, cinc dels quals en el seu debut a primera divisió. El canari suma la setena temporada a Girona, on s’ha convertit en un jugador estimat i apreciat per l’aficionat gironí.

Diferents perfils

El canari ha jugat en totes les posicions de la línia de tres centrals. Gràcies a la seva envergadura i sortida de pilota, Juanpe ha pogut ocupar els rols de primera necessitat i ha complert amb esqueix. L’única sistema que no casa amb el seu perfil és la línia de quatre. Va quedar demostrat contra el Celta, on Juanpe va patir amb espais i no es va sentir còmode havent de corregir accions amb atacants ràpids.

Últim any

Un dels temes sobre la taula de la direcció esportiva del club és la possible renovació contractual de Juanpe. El central canari va renovar automàticament aquesta temporada gràcies a l’ascens de l’equip a primera fins al juny de 2023. També va ser el cas d’Iván Martín, cedit pel Vila-real

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)