Girona

Toni Villa: “Si marxava del Valladolid, el Girona era la meva prioritat”

El Girona ha presentat davant dels mitjans al migcampista Toni Villa. El jugador nascut a Múrcia ha fitxat pel conjunt gironí provinent del Valladolid fins a l’any 2025. La roda de premsa ha estat dirigida pel president del club, Delfi Geli i amb l’absència del director esportiu Quique Cárcel.

El primer a agafar el torn de paraula ha estat Gelli que ha donat les gràcies al jugador per les facilitats que ha posat per firmar pel conjunt gironí. “Creiem que serà important per l’equip i que tindrà molts minuts”, ha dit el president del Girona. Acta seguida, Villa ha respost als mitjans de comunicació que s’han reunit a la sala de premsa de Montilivi. “Sabia que si marxava mai del Valladolid, aniria al Girona. Mai m’han parlat malament de la gent del club ni de la ciutat”, ha dit el murcià sobre les negociacions de l’últim dia de mercat.

Una de les qüestions que ha sortit també ha estat el seu rol a dins l’equip. Ara mateix m’haig d’integrar al grup i ajudar a on faci falta. Soc un jugador polivalent que m’adapto a totes les posicions de la part ofensiva. Segurament, a la banda esquerra és on em sento més còmode i es pot dir que no són un davanter, referència en punta”, ha detallat Villa.

També hi ha hagut temps per parlar de la prèvia contra el Valladolid, el seu exequip. “No he tingut temps ni a trobar a faltar els meus companys de Valladolid. Tot està anant molt ràpidament i ara em toca jugar contra ells. Hem de vigilar que no puguin córrer en les transicions. Tenen genet a dalt ràpida i amb gol”, ha conclòs el nou futbolista del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)