Girona

Manu Vallejo: “M’adapto millor de segon punta”

El segon jugador presentat de la jornada a la sala de premsa de Montilivi ha estat Manu Vallejo, provinent del València fins a l’any 2025.

El futbolista de Cadis ha destacat el seu creixement personal en una nova temporada. “Em sento molt millor aquest any. Últimament, l’aspecte mental m’estava fallant. Després dels minuts que vaig tenir l’altre dia a Mallorca, estic content del progrés”, ha explicat Vallejo.

El davanter també ha parlat del seu encaix a l’onze de Míchel on es veu com a segon davanter acompanyant a una referència a dalt. “Des del primer dia amb el València a pretemporada, busco trobar l’energia suficient per fer un bon any”.

Després del debut a Son Moix, Vallejo ha recordat l’acció del penal on va fer el gest d’anar a buscar la pilota. “Vaig intentar, però Samu Sáiz va ser més ràpid que jo”, ha declarat entre riures a la sala de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)