El Girona guanya sobre la botzina (2-1)

El Girona ha sumat la segona victòria de la temporada gràcies a un gol d’Oriol Romeu als minuts finals (2-1). El joc de l’equip ha estat gris i ha deixat palès el marge de millora que necessita l’equip. Els de Míchel acumulen set punts per situar-se a la zona tranquil·la de la classificació.

El matx ha començat amb un entrebanc per cada equip. Primer el Girona que ha hagut de canviar l’onze inicial amb l’entrada de Bernardo al centre de la defensa. Al minut cinc ha estat Sergi Guardiola que ha demanat el canvi i ha entrat el davanter israelià, Weissman. La primera acció de perill ha estat del migcampista canari rival, Roque Mesa, per fer intervenir a Juan Carlos. La pilota ha acabat a córner. Al conjunt gironí li ha faltat precissió amb la pilota per sortir del seu propi camp.

La reacció del Girona ha vingut a pilota aturada quan Oriol Romeu ha rematat amb el cap i Asenjo ha tret sota pals. La línia ofensiva gironina ha augmentat la pressió i és quan ha arribat l’acció del primer gol local. Després d’un mal refús de Luis Pérez, Aleix García ha conduit fins a dins l’àrea i ha servit la pilota perquè Reinier s’estrenés amb la samarreta vermell-i-blanca. El gol ha donat confiança a l’equip.

Al minut vint-i-vuit, Pacheta ha tornat a moure la banqueta per la lesió de Luis Pérez. En el seu lloc ha entrat Iván Fresneda en un moment on el Girona ha tancat al Pucela al seu propi camp. Precisament Reinier ha provat definir de xilena després d’una bona jugada d’Arnau Martínez per banda dreta.

Les bones sensacions s’han esfumat i el Valladolid ha trobat l’acció de l’empat amb un gol de Monchu des de la distància. L’acció ha vingut després d’un desajustament a la zona de pivot i que el migcampista ex del Girona no ha perdonat. El murmureig ha tornat a Montilivi després d’una acció de Plata a dins l’àrea.

El descans ha arribat després dels cinc minuts que ha afegit Soto Grado. La millor notícia pels de Míchel que han finalitzat els primers quaranta-cinc minuts amb moltes imprecisions amb pilota i amb un conjunt rival cada vegada més incisiu.

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica on el conjunt castellà ha fet més sensació de perill. Monchu, al minut cinquanta-nou, ha fregat el segon gol. Bueno ha desviat a córner. El tècnic madrileny ha canviat a Bernardo i Riquelme per Samu i Manu Vallejo. La defensa de quatre ha tornat amb Sáiz més alliberat a la mitja punta. Al seixanta-tres, Bueno ha rematat molt forçat al segon pal una centrada d’Aleix. L’afició gironina es posava les mans al cap.

El partit L’intercanvi de cops al minut setanta amb dos xuts col·locats, primer de Monchu i després de Samu Sáiz. Couto i Toni Villa han sigut els dos canvis de Míchel per mirar de donar oxigen a l’atac gironí. En una acció al minut vuitanta-set, Oriol Romeu ha fet embogir Montilivi amb el segon gol. Santi Bueno ha prolongat una pilota al segon pal perquè el d’Ulldecona finalitzés al fons de la porteria. Els tres punts s’han quedat a Montilivi amb tot l’equip alçant el puny i celebrant la victòria al centre del camp. Un triomf necessari contra un rival directe.