Girona

Tocat per una vareta

Arnau Martínez es va estrenar com a golejador en la màxima categoria al camp del Betis. Seu va ser el gol que inaugurava el marcador, tot i que no va acabar servint per sumar cap punt tot i els mèrits que va fer el Girona (2-1). “Estic content per marcar però al final hem perdut; per tant, no té cap importància”, deia el carriler després del partit, decebut amb el resultat però content de la imatge que va transmetre l’equip. “Som un equip que sempre confiem fins al final i hem lluitat fins a l’últim segon contra un molt bon equip com és el Betis. Hem trobat el gol, però llàstima que ha estat en fora de joc”, va dir.

L’estrena a l’elit

El gol no deixa de ser anecdòtic per a un Arnau que, a priori, ha de basar més la seva aportació en fase defensiva i a l’hora de la construcció que no pas en la finalització, però lògicament que hi hagi jugadors de segona o tercera línia que sumin en el capítol golejador sempre és benvingut. I Arnau és dels jugadors que ho poden fer. Sigui en les accions d’estratègia, en què tot i no ser el més alt es desenvolupa bé, o en arribades des del darrere com va ser el cas de diumenge. De fet, és el quart gol que marca com a futbolista professional i suposa la seva estrena golejadora en la màxima categoria amb només 19 anys, quatre mesos i 24 dies. De moment, és el golejador més jove d’aquesta temporada a primera divisió. L’últim que havia fet també serà recordat per sempre, en la final del play-off d’ascens a primera al camp del Tenerife per segellar l’ascens dels gironins (3-1).

El retorn de la confiança

Per al de Premià de Dalt el partit contra el Betis pot suposar un abans i un després aquesta temporada. I és que, després d’un estiu en què el seu nom va sonar per a grans equips com el Barça, començar la temporada des de la banqueta, encara que hi hagués el condicionant dels problemes físics, no va ser fàcil. “Hi ha molta competència i em tocarà lluitar per aprofitar les oportunitats que em doni l’entrenador”, va comentar el maresmenc després del partit, conscient que després d’anar de menys a més en els darrers tres partits comença a recuperar la seva millor versió, tot i que no pot deixar de progressar si no vol veure com se li torna a escapar la titularitat.

LA DADA

Amb 19 anys, 4 mesos i 24 dies és el golejador més jove d’aquesta temporada a primera divisió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)