Girona

El protagonista

David López

Caràcter i gol a l’eix defensiu gironí

“No ha estat el gol més bonic de la meva carrera, però ha estat efectiu. Ara anem al Bernabéu a guanyar; hi ha equip per fer-ho”

Després de 45 dies i tres suplències, David López va tornar a l’onze titular de Míchel Sánchez i ho va fer per la porta gran. El conjunt gironí arribava al duel amb molts dubtes defensius i el tècnic madrileny va aprofitar per fer fins a tres canvis a la línia de quatre. Entre els quals, el central exjugador de l’Espanyol, que va aprofitar l’oportunitat per fer-se fort i trobar la solvència necessària que l’equip demanava. En l’acció del gol, el barceloní va perdre el duel amb Chimi Àvila en l’única acció individual en els primers 45 minuts de partit. No només va fer un pas endavant sense pilota, segellant la banda dreta de l’Osasuna amb Javi Hernández, sinó que també va actuar de líder en la pressió de l’equip. Després del descans, va arribar el premi per al futbolista català, que va poder firmar la seva primera diana amb el conjunt blanc-i-vermell. L’acció del gol va venir després que Yangel Herrera prolongués amb el cap una bona centrada d’Aleix Garcia. En la segona part, el Girona va començar amb bon ritme, però l’Osasuna va seleccionar bé les jugades per poder fer mal en la transició ofensiva. Amb la sortida d’Aimar al terreny de joc, López va tenir més complicacions per defensar els atacs ràpids del conjunt navarrès. Això no obstant, el defensa català va estar ràpid i contundent en la retallada. En els últims 10 minuts, López va ser, juntament amb Bueno, un dels jugadors que van sostenir l’eix defensiu i les accions de Kike García i Aimar a la frontal de l’àrea. El bloc gironí del mig del camp va trobar més espais en atac i va permetre a l’Osasuna córrer i trencar línies amb facilitat. A grans trets, el jugador barceloní va completar un partit de notable i amb la dificultat de tornar al ritme de l’onze titular després de la lesió i la falta de continuïtat en la competició. Així doncs, el Girona va fer un pas endavant en defensa i va trobar una millora a través de l’agressivitat dels dos centrals. David López va liderar el canvi i va completar 90 minuts a bon ritme. Una bona notícia per afrontar tres partits importants, dos dels quals a domicili –Madrid i Elx– i un a casa contra un dels millors visitants, l’Athletic. El marge de millora és evident, però és important que l’equip comenci a incorporar efectius en defensa. Són onze partits concedint gols per falta de solvència i contundència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)