Girona

Cursa solidària amb inici i final a Montilivi

El diumenge 27 de novembre es farà una cursa solidària a Girona que començarà i acabarà a l’estadi de Montilivi. És una iniciativa de la fundació Guardiola Sala, amb la col·laboració del Girona FC, Caixa Bank i l’Ajuntament de Girona, i que tindrà com a beneficiari el Casal dels Infants. “Som una fundació relativament jove, d’un any i mig, però ja hem fet diverses coses a tot el territori amb el qual tenim vinculació”, ha explicat Pere Guardiola, president del consell d’administració del Girona FC. “No som una fundació de fer quelcom concret sinó d’ajudar altres fundacions i associacions. En aquest cas, vam considerar que Girona, Montilivi i el Casal dels Infants ens ajudava a crear vincle i fer projectes com aquest”, ha afegit.

“El lema és la possibilitat de lluitar contra la desigualtat”, ha explicat Mònica Gibanel, directora del Casal dels Infants de Salt-Girona. “Acompanyem famílies en situació de vulnerabilitat en la seva cursa, plena d’obstacles”.

La directora de Banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, ha explicat que la col·laboració de l’entitat serà econòmica i també material, amb voluntariat. I el vicealcalde de Girona, Quim Ayats, ha agraït la iniciativa a totes les parts implicades.

La cursa Montilivi, el 27 de novembre, tindrà dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)