Girona

Gazzaniga: “El punt a Madrid ens dona la raó amb la nostra filosofia de joc”

El porter argentí del Girona, Paulo Gazzaniga, ha repassat el moment que viu l’equip després del partit al Bernabéu i abans de rebre el divendres l’Athletic a Montilivi. “Estem contents pel punt que vam aconseguir i esperem que ens doni confiança per fer el treball que venim fent fins a dia d’avui. També va servir per donar la raó a la nostra filosofia de joc”, ha explicat l’argentí.

La filosofia de l’equip

“Estem demostrant que som un gran equip. Sempre hem mantingut la nostra filosofia i la idea de joc. El resultat a Madrid ens va donar només un punt, ara, tot el que sigui sumar serà positiu per l’equip davant l’Athletic”, ha dit Gazzaniga.

Competència sana

“Quan vaig arribar a Girona, vaig venir amb la intenció de competir i treballar al cent per cent. Tot amb la competència sana que hi ha tan amb Juan Carlos i Fuidias com amb la resta d’equip. Després de tot això, es veu qui serà el titular o no. Juan Carlos és un gran professional i un molt bon company. A mi m’ha tocat treballar dur al dia a dia i ara he tingut la sort d’entrar a l’onze. Ara continuaré treballant per satisfer al mister”, ha comentat el futbolista nascut a Santa Fe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)