Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No és cap partit trampa, som un dels equips més humils”

Míchel Sánchez va comparèixer a la sala de premsa de Montilivi per explicar l’última hora del seu equip abans de visitar avui a la tarda l’Elx. Per al partit d’avui, el Girona tindrà les baixes de Couto, Reinier, Samu, Juanpe, Ibra i Borja –els dos últims evolucionen més bé que la resta.

“Hem analitzat el joc de l’Elx amb Almirón, però ara mateix no sabem com jugaran. Sempre prioritzem el nostre moment de joc i això és el més important. En aquest moment, és complicat saber com sortirà el rival, però m’espero un partit molt difícil i nosaltres som un dels equips més humils de la categoria. Cada partit és una guerra”, va dir el tècnic madrileny després d’assabentar-se de la marxa de Jorge Almirón de la banqueta il·licitana.

Possibles canvis d’inici

“Vam jugar fa tres dies i encara hi ha jugadors amb molèsties. Hem de pensar en l’onze encara. El que sé és que l’equip està preparat i tots els jugadors convocats estan disponibles per ser competitius.” El tècnic també va valorar el moment de joc de Yangel Herrera: “És un jugador top. Els fitxatges han millorat la plantilla. Fa dues o tres setmanes vaig dir que la meva responsabilitat era que aquesta plantilla tingués el rendiment que pot oferir. Ara som més compactes i penso que a poc a poc la nostra millor versió s’està veient”, va respondre Míchel.

Aturada pel mundial

“És una bona aturada perquè els jugadors lesionats tindran temps per recuperar-se. Juanpe i Borja són jugadors d’escut i molt importants dins del vestidor i per a l’equip. Donarem 15 dies de descans perquè creiem que és necessari”, va dir el madrileny. L’equip no té cap jugador preseleccionat per anar al mundial, però té la possibilitat que Miguel, Arnau i Riquelme vagin a la sub 21 i que Herrera sigui convocat amb Veneçuela per a dos amistosos.

Mercat d’hivern

“ Quique Cárcel ja s’hi ha posat. Ell és el millor veient els problemes de l’equip. En el seu cap, ja sap què fer. Els equips són dinàmics, surt i entra gent. Esperem que si passa sigui per millorar l’equip”, va concloure el tècnic de Vallecas.

MERCAT D’HIVERN

“Quique ja sap què ha de fer. Si ve algú serà per millorar el que ja tenim a l’equip”

INCÒGNITA

“Hem analitzat l’Elx d’Almirón, però ara mateix no sabem com jugaran el matx”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)