Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
tranquil
Va tenir poca feina durant el partit. No va poder evitar que la pilota topés al pal en les accions de Milla i Collado. L’argentí va estar molt segur en el joc aeri i va tenir més confiança en la sortida de pilota. Va saber dividir bé la pressió de l’Elx.
arnau (90’)
madur
Va tornar a completar un partit de notable alt. Va seleccionar molt bé les arribades en zona d’atac i va fer l’assistència del gol del Taty. Va llegir bé la desmarcada de l’argentí. Només va perdre un duel que va rematar Milla al travesser
bueno (90’)
LÍDER
No va patir en accés en el replegament defensiu però li va faltar contundència en l’acció del gol de Lirola. Va tenir un bon ritme, com és habitual amb pilota i va guanyar duels ofensius aeris dins l’àrea. L’uruguaià va acabar el partit fos.
David López
correctiu
Va ser un dels tres assenyalats en el gol local, però, sobretot a la segona part, va fer un clínic d’accions defensives de tall. Va posicionar-se bé defensant el primer pal en les centrades sense control de l’Elx als minuts finals. Un aprovat alt.
javi (77’)
assistent
Va entrar al partit un pèl descol·locat i l’Elx ho va aprofitar per viure els millors minuts. Li va faltar contundència en el gol. Després va agafar ritme i va acabar fent l’assistència del primer gol amb una bona prolongació amb el cap.
yangel (13’)
lesionat
El veneçolà va notar la càrrega física dels últims enfrontaments. Va notar una molèstia i va haver de demanar el canvi quan no s’havien disputat ni quinze minuts. Per sort, l’equip té uns mesos per descansar de la competició i recuperar gent.
romeu (90’)
omnipresent
Va tornar a ser un dels jugadors del partit. Li van anul·lar un gol injust en què va guanyar un duel dins l’àrea. Va ser omnipresent a dalt i va estavellar una pilota al travesser. Difícil trobar una pega, però al final va notar el cansament.
aleix (89’)
COl·leccionista
Va tornar a col·leccionar un bon partit a la seva vitrina. El tarragoní ha fet un pas endavant en el seu nivell físic i ha madurat amb pilota. Clau per entendre el perill de l’equip en la pilota aturada. Si segueix a aquest nivell, la selecció l’espera.
villa (69’)
Actiu
Va ser protagonista en una trepitjada que no va veure la vermella després de la revisió del VAR. Li va faltar més contundència, però de les seves botes va arribar l’acció de l’empat. Des de la dreta va posar una bona centrada al segon pal.
castellanos (69’)
alliberat
Li va costar entrar en el joc, però es va poder rescabalar amb el gol just abans de ser substituït. El moviment al primer pal és clau per guanyar la posició i definir al primer toc a Badia A la segona part va fer un bon joc d’esquena
valerY (89’)
cansat
Es va notar que arrossegava cansament en el transcurs del matx. No va estar gaire incisiu en les accions per banda i li va mancar venir a rebre per dins. Per tercer partit consecutiu va tornar a portar el braçalet de capità amb orgull.
IVAn (77’)
golejador
Va tornar a veure porteria per segona jornada seguida. Aquesta vegada amb el cap ben lliure i aprofitant una prolongació de Javi al segon
riquelme (21’)
espès
Va entrar i no va estar fi en la presa de decisió. Quan el matx estava trencat, va perdre alguna pilota que va donar opcions als il·licitans.
Stuani (21’)
refresc
Va sortir per donar aire fresc a l’equip, però no va entrar gaire en joc. Va baixar pilotes en atac.
Bernardo (5’)
canvi
No va tenir temps per destacar en cap acció i va sortir per donar descans a Valery, fos físicament.
Terrats (5’)
oxigen
El migcampista va tornar a tenir minuts per segon partit seguit, però no va tenir gaire temps per fer res.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)