Girona

Presenten ‘Valorus Pro Girona’, un llibre sobre l’esport professional gironí

Coincidint amb la presència de quatre equips d’elit a la ciutat de Girona –el Girona FC, l’Uni Girona, el Bàsquet Girona i l’Hoquei Girona–, l’expropietari del Girona FC Josep Delgado ha editat Valorus Pro Girona. Or pur, un llibre que recull l’èxit dels quatre clubs. Amb diversos autors, és “un llibre de profunditat humana dins l’esport”, en paraules de Josep Guardiola, coordinador de l’obra.

“Soc una persona arrelada a Girona i vinculada a l’esport. Sempre he estat partidari del trencament de barreres entre l’esport elit i l’aficionat, i aquesta obra pretén trencar aquesta muralla”, ha explicat Josep Delgado. “L’obra vol donar protagonisme als esportistes, els autors, els lectors i el territori”, ha comentat l’expropietari del Girona. “El projecte Valorus vol ser la comunió entre els esportistes i els aficionats. Aquesta obra és la primera pedra”, ha afegit.

El llibre conté entrevistes a Pere Puig, Juanpe Ramírez, Jaume Llaverola, Albert Sàbat i Ferran Soriano, i aportacions de Vicente del Bosque, Pablo Laso, Pablo Machín, Alfred Julbe, Jordi Camps, Àlex Granell, Míchel Sánchez, Pedro Martínez i Anna Caula. L’obra és d’un format gros (188 pàgines amb paper mat de 150 grams a color i amb una dimensió de 297 x 400 mm.) i té també en edició digital versions castellana i anglesa. La presentació s’ha fet a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES), amb la presència de l’alcalde de Salt, Jordi Viñas; la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula; el president de la Diputació, Miquel Noguer, i Joan Ribas, representant de la Cambra de Comerç de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)