Girona

El Girona s’enfrontarà a l’Standard de Lieja i al Niça durant l’estada a Estepona

El Girona acaba d’anunciar que disputarà dos partits amistosos contra l’Standard de Lieja belga i el Niça francès durant l’estada que farà entre el 4 i el 10 de desembre a Estepona. Els blanc-i-vermells s’enfrontaran a dos rivals de primera divisió en els seus respectius països en el pla de preparació que han estipulat durant l’aturada per la disputa del mundial de Qatar i fins que no torni la competició el proper 22 de desembre. Els de Míchel Sánchez s’enfrontaran a l’Standard de Lieja el dijous 8 de desembre i al Niça el dissabte 10 de desembre, tots dos a les 11 del matí a les instal·lacions Estepona Football Center.

El conjunt belga es troba actualment en la setena posició de la lliga belga mentre que el francès és novè en el seu campionat. Després del duel contra el Niça, el conjunt gironí tornarà cap a casa per donar per finalitzada la concentració a terres andaluses

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)