Girona

L’Osasuna visita Montilivi

Girona El conjunt de Míchel disputa a les 11 del matí a Montilivi un amistós contra l’Osasuna, un rival que ja hi va aconseguir un empat en la competició (1-1)

El Girona disputarà aquest matí el primer amistós en terres catalanes, a Montilivi. Concretament contra l’Osasuna, que des del dia 9 de desembre està concentrar a Santa Coloma de Farners. El conjunt de Jagoba Arrasate ha jugat dos amistosos a l’estadi de Palamós contra equips francesos; en el primer va aconseguir un empat contra el Lorient i en el segon, disputat ahir, va guanyar contundentment l’Stade Brestois (3-0). Els navarresos han completat l’estada amb sessions d’entrenament al camp de Riudarenes, on juga el Girona B.

Per al matx d’avui, Míchel no podrà disposar de Juanpe, Herrera i Kebe, que encara estan en procés de recuperació. Per altra banda, David López i Valery, amb molèsties, podrien ser baixa per precaució. Unes de les possibles novetats del partit a Montilivi podrien ser Borja García, després de la lesió, i Riquelme, baixa contra el Niça.

El retorn a Montilivi

Girona i Osasuna ja s’han vist les cares a Montilivi aquesta temporada. I no fa pas gaire temps. Va ser el penúltim partit a casa abans de l’aturada pel mundial. Els de Míchel van aconseguir sumar un punt amb un gol a prop del descans de David López, que igualava el 0-1 de Kike Barja. Els gironins continuaven amb la mala dinàmica en la lliga després de perdre al camp de l’Almeria i encadenar sis partits sense aconseguir els tres punts. Sense anar més lluny, el conjunt vermell-i-blanc va afrontar el matx contra els navarresos en zona de descens amb vuit punts. Vist amb perspectiva, l’equip va demostrar una gran millora contra els d’Arrasate i això els va impulsar en les jornades següents amb un valuós empat al Bernabéu i les victòries contra l’Athletic a casa i a Elx. L’equip es va situar en la zona tranquil·la de la classificació.

SENSE ESPECTADORS

El partit es jugarà a porta tancada a les 11 del matí a Montilivi; serà el retorn a Girona

L’OSASUNA, DE NOU

En la jornada 11, els navarresos van visitar Girona i van sumar un punt (1-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)