Girona

El llibre del centenari

Girona Editorial Gavarres publicarà el llibre ‘Vista Alegre. 100 anys del primer estadi modern de Girona (1922-2022)’, que serà presentat demà al Saló de Descans del Teatre Municipal (19 h)

Editorial Gavarres publica aquest mes de desembre, abans de Nadal, un nou llibre: Vista Alegre. 100 anys del primer estadi modern de Girona (1922-2022), que commemora el centenari de la construcció i inauguració del camp de futbol de Vista Alegre de Girona. El llibre conté entrevistes a exjugadors, un president, un massatgista, un àrbitre i un periodista que van viure de primera mà el feu històric gironí. A més a més, dins del treball literari també hi ha incorporat un apartat de personatges importats de la història del Girona FC que, malauradament, ja no poden explicar-ho. També inclou tres cròniques de gironins –Josep Clara, Josep Maria Fonalleras i Jordi Bosch Molinet– que aporten la seva visió de l’antic estadi de Vista Alegre. El llibre està complementat amb un àlbum fotogràfic; el pròleg de l’historiador i exalcalde de Girona Joaquim Nadal i Farreras i la introducció històrica a càrrec de l’historiador Josep Clara.

L’acte de presentació serà demà al Saló de Descans del Teatre Municipal, on molts protagonistes hi seran presents

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)