Girona

Test d’alta exigència

El conjunt de Míchel ha viatjat a Manchester per disputar l’últim amistós contra el Man City a l’Academy Stadium (14 h)

Valery i David López seran les novetats, després de superar les molèsties musculars de Màlaga

El Girona ja es troba a Manchester des d’ahir a la tarda. El conjunt blanc-i-vermell va sortir de l’aeroport de Girona després de dinar per emprendre l’última prova de preparació abans de la competició oficial. Es tracta del partit que disputarà aquest migdia, a les dues hora catalana, contra el Manchester City de Pep Guardiola. L’enfrontament tindrà lloc a l’Academy Stadium, camp principal de la ciutat esportiva citizen. L’equip arriba amb bones sensacions a la cita després d’haver guanyat els dos enfrontaments a Estepona contra l’Standard de Lieja i l’OGC Niça, i d’haver aconseguit un empat a Montilivi contra l’Osasuna. Avui, s’enfrontaran a un City amb ressaca del mundial i competint al terreny de joc després de 40 dies sense fer-ho. El pròxim compromís dels skyblues serà contra el Chelsea, el dijous 22, per afrontar els vuitens de final de la Carabao Cup anglesa.

La llista de convocats

Míchel ha convocat tots els jugadors disponibles del primer equip més els ja habituals Óscar Ureña i Joel Roca del filial. A més a més, el tècnic madrileny pot tornar a comptar amb Valery i David López. Els dos futbolistes han viatjat a Manchester i podrien tenir minuts després de recuperar-se de les molèsties al peu i a l’isquiotibial, respectivament.

El partit contra el Manchester City també estarà marcat per la plaga de baixes que té l’equip. Un total de set jugadors no estaran disponibles per l’equip català per aquest migdia en l’últim amistós de la preparació per tornar a la competició oficial. Els futbolistes que no van viatjar van ser Javi Hernández, Juanpe, Ibrahima Kebé, Borja García, Reinier, Yángel, Riquelme i Reinier. El davanter cedit per l’Atlètic de Madrid va ser substituït al descans del primer amistós contra l’Standard de Lieja i no ha tornat a tenir minuts. El club no ha facilitat cap comunicat mèdic, però aquest diari ha pogut saber que es tracta d’una lesió muscular sense, de moment, complicacions. Juntament amb Reinier, són els dos jugadors de la llista que tenen més números per reaparèixer en la convocatòria del partit de copa al camp del Cacereño, però de moment s’està tractant la seva recuperació sense precipitacions.

Un City amb baixes

El mundial de Qatar sí que ha afectat el conjunt de Guardiola, a diferència del Girona. Un total de 16 jugadors van anar convocats amb les seves seleccions. Actualment, només hi queda Julián Álvarez, davanter argentí, que ja va ser protagonista anotant dos dels tres gols de l’albiceleste contra Croàcia per classificar-se per a una altra final de la copa del món. Això no obstant, la major part dels futbolistes encara estan de vacances i no jugaran el primer test del seu equip abans de reaparèixer en competició oficial contra el Chelsea. El tècnic de Santpedor sí que podrà disposar del seu davanter titular i referència, Erling Haaland, que ha tingut uns dies de repòs sense compromisos. També podrà tenir a la seva disposició Kevin de Bruyne, que va tornar a la rutina amb l’equip dimecres, després de fer un mundial decebedor amb Bèlgica, que va quedar eliminada en la fase de grups. Els que encara no estaran a la disposició del català serà el gruix de la selecció anglesa, Phil Foden, Jack Grealish, Kalvin Phillips, John Stones i Kyle Walker, que encara no han entrar en dinàmica d’entrenaments. El Girona s’enfrontarà, malgrat tot, a un rival que va líder en la Premier League i que ja és a vuitens de final de la Champions League

LA CIRERETA FINAL

El Girona disputa aquest migdia el darrer amistós contra el líder de la Premier, el City

PLENS DE BAIXES

City i Girona no tindran tota la plantilla a punt degut a les lesions i al mundial

LLISTA DE 21

Les novetats són David López i Valery; Joel Roca i Ureña, els únics del filial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)