Girona

El Girona aprova un pressupost de 55 milions

El Girona ha celebrat una junta general d’accionistes en la qual ha aprovat un pressupost de 55 milions d’euros, rècord per a l’entitat, després de preveure multiplicar per quatre els ingressos gràcies a l’ascens de categoria.

L’augment previst ve de l’increment procedent als drets de televisió que s’enfilaran fins als 40,2 milions, a més de l’augment d’ingressos comercials, dels 2,9 als 7,6 gràcies a la recuperació del públic als estadis o els nous acords amb els patrocinadors. L’entitat blanc-i-vermella ha informat que tot i el salt de categoria, les despeses han crescut de forma sostinguda per adaptar l’estructura de personal i operativa a la nova categoria i en el pressupost es preveu que s’equilibri tot amb els ingressos, un fet que no va succeir la campanya passada.

La junta ha aprovat els comptes anuals de la campanya 2021/22 que es va tancar amb increment d’ingressos però amb unes pèrdues de 12 milions d’euros ocasionada pel cost de la plantilla i la prima d’ascens. El forat però estava previst cobrir-lo amb l’ampliació de capital d’uns 20 milions efectuada el 2021, fet que ajuda a mantenir la solvència econòmica.

En un dels punts de l’ordre del dia s’ha acordat l’entrada de John MacBeath com a conseller en substitució d’Andy Young després de cinc anys col·laborant amb el club, a més de nomenar l’empresa auditora per als propers tres exercicis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)