Darder centra l’atenció blanc-i-blava

És el far de l’Espanyol en la creació i una peça fonamental per a Diego Martínez. Amb 1.326 minuts acumulats en les 15 primeres jornades, només Joselu (1.350) el supera. I, tot i que d’entrada va tenir descans en el duel de copa contra el Celta, Sergi Darder va acabar entrant i va ser determinant, perquè va marcar el 2-1, ja en la pròrroga. Però, pocs minuts després de celebrar amb eufòria el gol, el migcampista d’Artà es va asseure a la gespa i va haver de demanar el canvi. Les proves que li van fer l’endemà descarten que Darder tingui cap trencament a la cuixa esquerra, que era la gran preocupació dels tècnics, però la seva presència en el partit de demà a l’RCDE Stadium és encara dubtosa, i possiblement s’haurà d’esperar fins a última hora per saber-ho.

L’Espanyol i el Girona viuran demà el setè duel entre primera i segona divisió. Darder ha participat en els sis anteriors, i sempre com a titular en el conjunt blanc-i-blau. De fet, va ser el gran protagonista en l’1-2 de la temporada 2018/19 a Montilivi, ja que va decidir el duel amb dos míssils des de lluny. Va marcar el 0-1 (59’) i va ser l’autor del xut que Bono es va acabar introduint a la porteria, en l’1-2 (89’) que va enlairar l’equip de Rubi –va accedir a l’Europa League– i va enfonsar els blanc-i-vermells, que van acabar baixant.