L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
brillant
En la primera part va fer dues aturades de molt mèrit per evitar els gols de Baena i Gerard Moreno. En la segona part també va aguantar l’equip i, en el temps afegit, fins i tot va aturar el primer dels dos penals al davanter badaloní.
Arnau (90’)
Treballador
En atac no va poder doblar Toni Villa i deixar-se veure per fer jugades marca de la casa, ja que la profunditat de Mojica i la verticalitat de Yéremi Pino li ho van impedir. Va fer un bon partit aturant tots els atacants que tenia al davant.
Santi Bueno (78’)
expulsat
Acumulava dues targetes grogues en disset jornades jugant tots els minuts, i en el minut 2 de la primera ja n’havia vist una. Baena li va forçar la segona en el 78, que va fer que es perdés els primers minuts de tota la temporada.
Bernardo (90’)
Semblava que hauria de patir per controlar un atacant com Gerard Moreno, molt mòbil per buscar l’associació. El Girona va optar per un plantejament replegat i en aquestes situacions el de Cali se sent com un peix a l’aigua.
Miguel (81’)
tímid
Igual que Arnau, el lateral gironí no es va poder projectar gaire en atac, ja que el plantejament així ho requeria i els rivals els exigien molt. Va acabar fos i substituït per Juanpe per reestructurar l’equip, ja amb un menys.
Oriol romeu (90’)
director
Va aportar oxigen a l’equip quan calia, va tallar el joc quan més falta feia i en la construcció va aportar criteri i sentit a la poca possessió de pilota que va tenir l’equip en línies generals. En el 91, Pau Torres li va forçar una pena màxima.
aleix garcia (74’)
lligat
Va tornar a fer un bon partit amb pilota –tot i que ahir poca– i sense, ajudant en tasques defensives Oriol Romeu o enllaçant algun tímid contraatac. Va ser un partit poc agraït per al seu joc habitual, ja que sense pilota no se sent bé.
Iván Martín (63’)
regular
Va fer molta feina en la pressió, sobretot en la primera part, gairebé a l’altura de Stuani. Seva va ser la centrada des de la dreta que l’ariet ‘charrúa’ no va poder fer bona davant Reina en una ocasió immillorable per fer el 0-1.
Toni Villa (74’)
pla
Va intentar estirar l’equip quan s’intentaven crear contraatacs i perill, però no va estar gaire encertat. L’extrem va ajudar molt Arnau en defensa, i això li va restar presència en atac, però era el que tocava a l’estadi de la Ceràmica.
riquelme (90’)
intermitent
Com tots els atacants, va aparèixer amb comptagotes i massa lluny de l’àrea rival. Va intentar encarar-se amb Mandi, un central reconvertit en lateral, però no li va poder exigir tant com hauria volgut ell i, segurament, Míchel.
Stuani (63’)
voluntariós
Al Girona li va costar generar ocasions de gol, però, ves per on, una de les millors que va tenir la va generar l’uruguaià després d’una centrada d’Iván Martín. El de Tala es va fer un fart de córrer i pressionar fins que va ser substituït.
Taty (27’)
entregat
Va sortir de refresc, sabedor que tindria poques ocasions i poca presència a l’àrea. Ho va lluitar tot i es va indignar com ningú.
Yangel (27’)
fred
Li va costar entrar en el partit, a diferència de les dues últimes jornades. Va perdre massa pilotes i no es va connectar mai.
Valery (16’)
lateral
La seva missió era aportar oxigen en la pressió des de l’extrem, però va acabar de lateral per tapar forats.
Borja G. (16’)
ben tornat
Míchel afegeix un jugador a la causa després de més de set mesos. Se’l va veure sense ritme, però bé.
Juanpe (9’)
penalitzat
Va tornar a jugar, massa aviat per culpa de l’expulsió de Bueno, i va acabar fent el segon penal.