Girona

Qui fa lloc a Callens?

Com ja va passar amb el fitxatge de Tsygankov, l’overbooking de fitxes de la primera plantilla obliga la direcció esportiva a donar sortida a un dels futbolistes per activar la fitxa al nouvingut Callens. Ramon Terrats, amb la seva cessió al Vila-real B fins al final del curs, va deixar disponible la fitxa per a la inscripció de l’ucraïnès, i ara amb el central peruà haurà de passar el mateix. En la rampa de sortida tenen un lloc preferencial Samu Saiz, que no va anar convocat en l’últim partit contra el Vila-real a La Ceràmica, i Manu Vallejo, amb diverses propostes a segona A, la més interessant procedent de l’Oviedo. La sortida del mitjapunta madrileny seria a través de la rescissió –acaba contracte el 30 de juny– i la de l’andalús, mitjançant la cessió, ja que va arribar al Girona l’estiu pasat procedent del València i va firmar un contracte fins al 2025.

Si bé Míchel va dir que amb l’arribada de Callens i les sortides encarades dels dos atacants es donaria per tancada la plantilla, el fet que falti encara una setmana per al tancament definitiu del mercat fa que hi pugui haver operacions d’entrada i de sortida d’algun futbolista més. I és que no és descartable que pugui marxar del club alguna peça més, i això obligaria Quique Cárcel i, de retruc, Míchel, a escollir un nou element que el substitueixi. Els últims dies de mercat solen ser els més calents i el Girona no n’estarà al marge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)