Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Penso a guanyar, confio en el meu equip”

Míchel Sánchez va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del duel que enfrontarà el seu equip amb el València, un rival que s’ha convertit en directe a mesura que passaven les jornades. Per l’entrenador de Vallecas, els valencians mereixen tots els seus respectes tot i la situació delicada que travessen, un fet que els pot convertir en un adversari encara més perillós. “Només penso en nosaltres. El València és un gran equip, té una gran ciutat al darrere i és un històric de la lliga espanyola. Hem de fer un partidàs per guanyar però en el meu pensament només hi ha l’opció de vèncer ja que confio molt en el meu equip. No he vist cap rival que ens hagi passat per sobre, sempre hem competit i contra el València ho hem de continuar fent, i molt bé. Necessitem la nostra afició, estar junts i fer un pas endavant respecte a la primera volta, tant en atac com en defensa”, va analitzar Míchel, que hi va afegir: “La classificació és molt igualada perquè la lliga és molt competitiva i disputada. Hem de fer una segona volta millor que la primera, és el repte i el nostre objectiu. Si fem això no tindrem problemes però hem de millorar. Hem fet 26 gols i n’hem encaixat 29. Ja vaig dir als jugadors que necessitem reduir el nombre de gols en contra per millorar en tots els aspectes.”

Míchel espera un València amb Voro diferent que amb Gattuso tot i que és complicat analitzar tot el que vol aplicar de diferent el primer, respecte a l’italià. “No crec que ens trobem un València més defensiu amb Voro que amb Gattuso però ja contra el Madrid vam veure que assumien pocs riscos en la sortida de pilota. És clar que era el Bernabéu, però els automatismes de Gattuso encara es veuran, això és una percepció meva. L’altre dia van fer un 4-4-2, també poden jugar un 4-3-3 i veurem el que ens trobem”, assenyalava el madrileny.

Valoració del mercat

En la primera compareixença després del tancament del mercat hivernal, el tècnic blanc-i-vermell també va valorar com li ha quedat la plantilla després de les sortides de Samu Saiz, rescindit, i de Terrats, Manu Vallejo i Ureña, cedits, a més de les arribades de Viktor Tsigankov i Alexander Callens: “La nostra plantilla és espectacular. Un equipàs. No falta res i estic molt satisfet de la plantilla que tinc. Qualsevol posició està ocupada per dos o tres jugadors i és fàcil per a mi substituir algun jugador lesionat”, va comentar Míchel, que confirma que les dues altes en el mercat estan a punt: “Tsigankov està preparat. És un jugador top per a nosaltres i veurem els minuts que té, però està disponible com també Callens.”

PER ANAR BÉ

“Hem de fer una segona volta millor que la primera; és el repte i objectiu”

EL VALÈNCIA

“Són un gran equip i no crec que amb Voro siguin més defensius”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)