Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

Gazzaniga (90’)
gegant
El porter argentí va aturar un un contra un de Yunus quan Montilivi ja cantava el gol. Un cop més, va donar molta seguretat als de Míchel en el joc aeri. Va estar molt segur sota pals i va tornar a tenir la sang freda en la pressió valencianista.
valery (90’)
Lateral
En la primera meitat, el de l’Escala va patir en les transicions visitants. Això no obstant, va controlar molt bé la marca de Lato. Valery va fer un esforç en el replegament als minuts finals i va aguantar els 90 minuts amb un bon ritme.
BUENo (90’)
bentornat
Se’l va trobar molt a faltar. L’uruguaià va tornar a ser important per defensar Cavani i Lino a l’espai. En els duels va estar segur i va poder celebrar la primera porteria a zero amb un nou excel·lent i un treball regular durant tot el partit.
bernardo (90’)
disciplinat
S’ha guanyat a pols ser el segon central després de la baixa de David López. El central colombià va patir amb els contraatacs en la primera meitat, però després de la represa va fer un esforç físic enorme per segellar la porteria a zero.
Miguel (90’)
Treballador
Va jugar els noranta minuts amb un ritme bo; una de les millores en els últims partits del madrileny. Això no obstant, li falta progressar més a camp rival. Ahir va posar dues centrades molt bones que Castellanos no va aprofitar.
Iván Martín (78’)
tou
No acaba de trobar la regularitat dins de l’onze de Míchel. El migcampista va perdre unes quantes pilotes i no va ser prou contundent en els duels. No va tenir el dia en atac, tot i tenir un treball i un desgast positiu en les arribades.
Aleix garcia (90’)
tot terreny
Va jugar a l’interior dret i va complir. Una de les millors virtuts del d’Ulldecona és el seu treball en defensa, sacrificat i molt important per les ajudes als centrals. Va tenir presència en atac tot posant a prova Mamardashdvili de lluny.
oriol romeu (90’)
contundent
Que Oriol Romeu té un paper important en el desplegament del Girona, ho sabem; però cada vegada ho fa amb més precisió i contundència. Al bloc baix, és important la seva versatilitat per ajudar, controlar i desfogar l’equip amb pilota.
Toni Villa (62’)
estèril
A la banda esquerra no va aconseguir desfer-se de Foulquier en cap jugada. El cos a cos no és la seva millor virtut i va perdre unes quantes jugades en els duels. Necessita millorar el ritme si no vol perdre el protagonisme a dalt.
viktor (15’)
debut
Va sortir al tram final per donar ales i físic al mig del camp i intentar segellar el triomf. Ho va aconseguir. Va disposar d’una acció en què va definir malament.
Borja García (78’)
golejador
Com diu Míchel, va ser important per donar vida a la zona de tres quarts de camp. Controla i protegeix la pilota millor que ningú. Va tornar a veure porteria després del gol a Eibar. Borja va treure un gran recurs, la voleia, en l’acció del gol.
castellanos (62’)
capficat
El seu treball és innegable, però d’esquenes a porteria. Li costa concretar les accions. Ahir va prendre males decisions en la rematada i cada vegada se’l veu més capficat. Va tenir un mal dia, després de desaprofitar tres accions clares.
Stuani (28’)
fixador
Va entrar per donar oxigen a dins de l’àrea del conjunt gironí. I va complir. En la primera acció es va poder veure el seu magnetisme per rematar i situar-se bé.
Roro (28’)
profund
Míchel li va demanar que fos profund i atrevit, i així es va veure des del primer minut. Versàtil per banda, va assistir Borja García en el gol.
yangel (15’)
situat
Va tenir poc temps per demostrar les seves qualitats, però va deixar entreveure la verticalitat en atac que donarà a l’equip. Montilivi el va ovacionar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)