El Girona és sotmès per un Cadis molt superior (2-0)

El Girona ha jugat al joc dels despropòsits a Cadis. El conjunt, dirigit des de la distància per Míchel, ha caigut derrotat contra un rival directe que ha sigut millor des d’un bon inici del matx (2-0).

La primera part del Girona ha sigut una tònica d’imprecisions constants. Tot i disposar de la primera aproximació amb una prolongació de cap de Bernardo a dins l’àrea, els de Sergio González han començat a fer mal per les bandes. Al minut 5, ha arribat el primer gerro d’aigua freda. Una bona jugada per banda dreta de Bogonda que Escalante ha pescat i, després d’un rebot, ha engaltat al fons de la porteria. Les pèrdues de marques i la poca contundència defensiva han condemnat als de Míchel.

Ni el resultat ni el joc ha convençut. Oriol Romeu, per primera vegada desdibuixat, no ha pogut guiar a un equip que perdia pilotes constants en sortida de pilota. Entre remats i polèmica, sobretot una agressió de Fali sobre a Taty no revisada pel VAR, han desencadenat uns mals minuts de joc dels catalans.

En una d’aquestes arribades, el Cadis ha pogut fer el segon. Concretament en una transició ràpida de Bongonda que ha repartit una nova assistència de gol. El davanter Sergi Guardiola no ha perdonat i ha creuat una pilota al pal llarg de la porteria del Girona. Doble gerro d’aigua freda, merescuda, pels blanc-i-vermells que han sortit freds i sense contundència als primers quaranta-cinc minuts al Nuevo Mirandilla.

A la represa, el Girona ha efectuat tres canvis per mirar de rentar la cara a l’equip. Riquelme, Joel Roca i Callens, que ha debutat, han entrat al lloc de Villa, Borja García i Bernardo amb targeta groga. Els minuts han passat i no hi ha hagut una reacció d’un Girona que no ha pogut posar la por al cos als gaditans. El següent canvi, al minut seixanta-tres, ha estat el de Tsygankov per Aleix, per afegir més jugadors en atac.

Al seixanta-vuit ha vingut l’ocasió més clara fins al moment. En una centrada de Riquelme, Iván Martín, de segones línies, ha rematat de cap una pilota que ha sortit fregant el pal de Ledesma. La sensació dins del cap, en tot moment, és que el Cadis se sentia còmode tant defensant com atacant.

La impotència de l’equip ha anat a més i el Girona ha perdut tota la fe de cara a porteria. Tan sols ha pogut trepitjar l’àrea contrària amb jugades de pilota aturada. Cinc minuts d’afegit després, el partit ha conclòs per constatar que el conjunt gironí ha jugat un dels pitjors partits de la temporada, sinó el pitjor.