L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
frustrat
Tot i marxar 2-0 en el descans, va ser el millor jugador del Girona, un fet que diu molt del pèssim partit que van fer els gironins. En els gols, poca cosa hi va poder fer, però a més va treure un parell de mans providencials.
Arnau (90’)
fred
En l’acció de l’1-0, Ocampo el supera amb certa facilitat, encomanat per la fredor que va transmetre l’equip en el primer temps. Va intentar projectar-se en atac, però ahir no era el dia de cap dels defensors de l’equip.
Santi Bueno (90’)
ascendent
Va estar desconegut en el servei de pilota, imprecís i sense les idees clares per culpa de les condicions de l’entorn, però també per la intensitat en la pressió del rival. Se’l va veure incòmode, però en la segona part va millorar.
Bernardo (45’)
ineficaç
Va començar rematant a l’àrea contrària un córner i va obligar Ledesma a intervenir (5’), però es va anar desfent. Es va enfonsar massa, com és habitual, i el vendaval de l’adversari no el va ajudar gens a imposar-se en cap acció.
Miguel (90’)
inofensiu
En el 2-0 no es va atrevir a fer falta o a aturar Bongonda quan feia la diagonal. Es va mostrar desesperat en moltes accions i, a més, va veure la cinquena groga. Va provar alguna centrada amb perill en el segon acte.
Oriol Romeu (90’)
Superat
Va fer el pitjor primer temps des que juga amb el Girona. Es va mostrar inoperant en la retallada, va perdre moltes pilotes en zona compromesa i se’l va veure superat en tot moment pels rivals. Va millorar després de la represa, però va ser insuficient.
Aleix Garcia (63’)
Imprecís
No se’l va veure en gairebé tot el partit. En el seu fort, la pilota aturada, el vent va ser el pitjor enemic i, a l’hora de córrer, ho va haver de fer més enrere que no pas endavant. Partit poc agraït per a les seves característiques.
Borja García (45’)
apagat
Va tocar poc la pilota i sempre per fer passades en curt, sense complicar-se. No va ser el seu millor partit i Míchel va decidir substituir-lo en el descans. Sense el ritme adient, el Cadis va aplicar massa intensitat per a ell.
Iván Martín (90’)
regular
Va ser el jugador de la mitja punta que més va córrer per tapar forats. Intentava ser en molts llocs i cobrir espais, però li va costar arribar a tot arreu. Seva va ser l’ocasió més clara, amb un cop de cap en el minut 68 a centrada de Miguel.
Toni Villa (45’)
tou
En l’acció de l’1-0, es va mostrar fluix a dins de l’àrea en la centrada al segon pal que entre Bongonda i Escalante van controlar per superar Gazzaniga. En atac va ser estèril, amb un parell d’internades que no van generar cap perill.
Taty (90’)
desafortunat
Es va veure massa sol per intentar penetrar entre dos centrals contundents i agressius com Luis Hernández i Fali. A poc a poc, es va anar frustrant i ja no va ser prou intens per apropar-se a l’àrea i tenir alguna ocasió de gol.
Riquelme (45’)
opac
Va plantar cara i en moltes ocasions ho va fer amb èxit, però sense mostrar-se precís en l’última acció per generar prou perill.
JOel Roca (45’)
jove
En una de les primeres accions ja va veure targeta groga. No va tenir ocasions de mostrar-se en l’un contra un per fer prou mal al rival.
Callens (45’)
No va tenir tanta feina com Bernardo en el primer temps, però va signar els seus primers minuts.
Tsygankov (27’)
pla
El seu fort és l’un contra un i la velocitat per banda, però no va tenir ocasions per poder-ho desenvolupar.