Girona

Dues derrotes i una victòria

A San Mamés el Girona ha pogut rascar una victòria. Concretament la temporada 2015/16, quan els de Pablo Machín van poder aconseguir els tres punts amb un gol al tram final de Jairo Morilla contra el Bilbao Athletic, filial entrenat per Cuco Ziganda. Tot i la seva posició, que vorejava el fora de joc, aleshores sense VAR, els gironins no van patir per començar una lliga amb el cap ben alt i els punts al sarró. D’ençà d’aleshores, el Girona no ha pogut marcar cap més gol a la Catedral. D’aquell equip, ja no en queda cap integrant a la plantilla actual gironina.

Dues derrotes a l’elit

Si ens centrem en els dos darrers duels contra els bascos, els dos a primera divisió, la cosa ha canviat. El Girona no ha estat capaç d’endur-se cap punt en dues visites que van estar marcades per la diferència considerable a les àrees i la qualitat en la rematada i per decisions arbitrals polèmiques. La que va aixecar més polseguera van ser unes mans d’un jove Yeray Nuñez en una centrada d’Aday a dins l’àrea. En el segon any a l’elit, la temporada 2018/19, l’equip d’Eusebio va caure per la mínima al tram final amb un gol de penal transformat per Aduritz. L’acció va venir després d’un contacte mínim de Ramalho amb Iker Munian. El migcampista va caure a terra i l’àrbitre no va dubtar a assenyalar els onze metres. L’acció va agafar el Girona desprevingut i sense temps a reaccionar en un matx en què Gorka Iraizoz va salvar els catalans en més d’una acció. En aquell partit, Prieto Iglesias també va anul·lar un gol a Stuani per unes mans en el control anterior al gol. La jugada va ser revisada pel VAR i va ser molt discutida pels gironins. Tot i no sumar, el Girona ja sap què és jugar de tu a tu a la Catedral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)