Girona

Vendre la pell més cara

Enguany, el Girona ha arribat més ràpidament a les 10 derrotes. Fet que s’ha donat quan s’han disputat 24 jornades, després de caure al Coliseum Alfonso Pérez contra el Getafe (3-2). Una realitat que, de moment, no deixa preocupacions.

La derrota més cara

El curs del debut gironí a primera divisió (2017/18) va ser un any històric en tots els àmbits. Primer, pel fet d’estrenar-se a l’elit, i en segon lloc, perquè l’equip va assolir una permanència al mes de març en la jornada 27.

Quan els blanc-i-vermells van guanyar a Vila-real, van arribar a la xifra de 40 punts per firmar, matemàticament, la salvació. Fins i tot l’equip es col·locava en zona d’Europa League en vuitena posició a tan sols un punt dels groguets. Dues jornades més tard, en l’estrena de l’equip al Santiago Bernabéu, el Girona va caure derrotat per desena vegada en la competició. Un matx en què, tot i marcar tres gols al feu blanc, els de Pablo Machín van caure golejats amb un Cristiano Ronaldo estel·lar marcant un pòquer de gols. Amb la permanència al braç, els catalans van acabar amb 51 punts i a 22 del descens.

En la mateixa línia

En la segona temporada a primera (2018/19), el Girona va tornar a vendre la pell molt cara en l’inici del curs. De fet, no va ser fins a la jornada 28 que va perdre 10 enfrontaments de lliga. Va ser contra el València a Montilivi, en un partit que el conjunt entrenat per Eusebio va anar tota l’estona de remolc. Ramalho i Stuani empataven un matx que en l’últim minut de joc Ferran Torres va decantar cap a terres valencianes.

En aquella jornada, el Girona veia el descens a sis punts; això no obstant, un tram final en què va perdre nou partits d’onze el va condemnar a un descens a segona divisió. Una dada a tenir en compte i molt present en la conclusió d’un nou curs on la permanència no serà fàcil. El Girona ja sap que a primera s’ha de vendre molt més cara la pell.

10 DERROTES A 1A

Temporada 2017/18
Madrid-Girona 6-3
JORNADA 29
Derrotes totals en la lliga: 15
Temporada 2018/19
Girona-València 2-3
JORNADA 27
Derrotes totals en la lliga: 19
Temporada 2022/23
Getafe-Girona 3-2
JORNADA 24
Derrotes totals en la lliga: ?

CURS 2018/2019

És l’any a l’elit en què s’ha arribat abans (jornada 24) a les 10 derrotes
El Girona va baixar a segona en un tram final en què va perdre 9 de 10 partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)