Girona

“L’equip té il·lusió i això és una peça clau nostra”

Diego Simeone Tècnic Atlético de Madrid

Diego Simeone ja sap què és venir a Montilivi. De fet, el tècnic colchonero encara no ha aconseguit guanyar al feu gironí des que el Girona va debutar en l’elit. Ahir va comparèixer a la sala de premsa de la ciutat esportiva del club per parlar del duel d’aquesta nit.

“Treballem de valent durant tota la setmana per arribar bé al partit contra el Girona. El rival és un equip que juga molt bé i, sobretot, destaca pel mig del camp i la davantera. Tenen un joc molt relacionat amb el seu entrenador, Míchel, que té valentia i sempre acumula molts jugadors a l’atac per pressionar cap a dalt. També sense pilota. Haurem de pressionar per fer-los mal”, va dir l’argentí.

Per a l’enfrontament d’aquesta nit, Simeone recupera una peça destacada, Rodrigo de Paul. “És un jugador molt important per a nosaltres; té molta visió de joc i molta personalitat. Marcos, Barrios i Saul ens ajuden a tenir un nivell de competència al mig del camp molt bo. Això ho hem buscat durant els últims dos o tres mesos. Ara ens sentim més còmodes i segurs; tothom sap el que ha de fer”, destacava el tècnic argentí.

Un dels al·licients del partit serà el retrobament de Riquelme amb l’Atlético de Madrid. “És un jugador amb molta energia. Va fer una pretemporada fantàstica amb nosaltres, però vam parlar amb ell i li vam dir que tenia molta competència. La millor decisió va ser que marxés amb un equip i un entrenador que confiessin en ell”, va indicar. Simeone va acabar recordant el mal moment abans del mundial i va dir que “mai se sap quan es pot estar pitjor”.

EL CAS NEGREIRA

“No sabem com acabarà, però quan s’obre una porta, s’obre una finestra”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)