Girona

L’1x1 del Girona-Atlético

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
sorprès
Tot i que el Girona va patir en algunes fases del partit, l’argentí no va tenir gaire feina, més enllà d’una bona mà en una acció de Marcos Llorente. En el gol no va tenir capacitat de reacció davant l’embolic a l’àrea petita.
arnau (90’)
migcampista
Com ja havia fet altres partits, es va incrustar al centre del camp quan l’equip tenia la pilota i va ser una de les millors armes en sortida de pilota. Això, però, el va fer patir en algunes accions amb Carrasco, sense conseqüències.
santi bueno (90’)
correcte
No tenir una referència clara per la mobilitat dels davanters visitants li va complicar la feina, però va resoldre amb prou solvència totes les accions, i davant de Griezmann i Memphis això ja són bones paraules.
david lÓpez (90’)
atrevit
En la primera part va perdre la referència de Memphis en un parell d’accions dins l’àrea que gairebé acaben en gol, però va estar molt segur en la resta d’accions. Gairebé marca el gol de l’any des del centre del camp.
miguel (90’)
creixent
Va arrencar amb alguns dubtes en el seu retorn a la titularitat, però tenir poca feina per la seva banda amb Nahuel Molina el va ajudar. Va anar a més i en la segona part va tenir accions defensives de mèrit.
oriol romeu (75’)
Imperial
Feia molts partits en què no es feia l’amo i senyor del centre del camp com ho va fer ahir, tallant absolutament cada jugada en què l’Atlético va intentar atacar pel mig. La desgràcia és que va acabar lesionat.
aleix garcia (90’)
poderós
Va fer una feinada increïble al centre del camp, tant amb pilota com sense. Determinant en els millors moments de l’equip, va acabar fos i en una cursa per intentar sortir al contraatac es va acabar lesionant.
tsygankov (90’)
irregular
Va tenir presència des dels primers minuts, trobant molt bé els espais. En els metres finals, però, no va estar fi en la presa de decisions fins a la segona part, quan sí que va generar un parell de bones ocasions.
borja garcía (64’)
decreixent
En els primers minuts va ser un dels fars, trobant sempre la zona perfecta per aparèixer i fent córrer els companys. A poc a poc, com l’equip, es va anar apagant i alguna pèrdua seva va acabar en accions de perill.
riquelme (90’)
ENVALENTIT
Va quedar clar que era un partit especial per a ell perquè no es va amagar en cap moment i des del principi va encarar Nahuel Molina amb una espurna diferent a la resta. Va ser el millor i va tenir un parell de bones ocasions.
taty (75’)
productor
Va estar molt actiu des dels primers minuts, però no va poder finalitzar cap acció perquè va caure massa vegades en fora de joc. Va brillar més donant joc a les arribades de segona línia que en les opcions d’acabar jugades.
valery (26’)
ofensiu
Va tenir un parell de bones accions per la banda, però també una en què un mal control el va condemnar. Es va fer veure.
iván m. (15’)
refresc
Va participar molt poc del joc, i és que no va trobar espais on aparèixer. L’equip necessitava que posés una mica més de calma al joc.
stuani (15’)
amonestat
Va intentar fer-se present en atac però no va tenir cap ocasió i va veure la groga.
toni villa (3’)
inadvertit
Des que va entrar el Girona gairebé no va atacar i no va tenir oportunitats de deixar-se veure.
Bernardo (3’)
testimonial
Ni els seus centímetres van ser útils per evitar el gol a la sortida d’un córner.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)