Girona

Míchel: “Em preocupa més el rendiment que el resultat”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, dissabte torna a Vallecas per afrontar un partit amb molta càrrega emocional pel madrileny que es tornarà a enfrontar contra el Rayo Vallecano, equip que l’ha vist créixer com a jugador i entrenador. Pel partit d’aquest cap de setmana, Míchel tindrà les baixes de Couto, Yangel, Callens, Ibra, Joel i Aleix. “La baixa d’Aleix és una baixa important. Ha jugat tots els partits, però tenim jugadors que donaran un pas endavant segur”, ha dit el tècnic del Girona.

Una visita especial

“Per mi és un partit molt especial i sempre ho serà. He nascut a Vallecas i la meva trajectòria com a jugador i entrenador és al Rayo. No m’agrada jugar quest partit a mi, però és el que toca. Espero que l’equip faci un gran partit per guanyar, ho necessitem molt”, ha explicat,

Sobre la situació de la plantilla i, sobretot, després de la baixa d’Aleix, Míchel ha volgut explicar com arriben a la cita de dissabte per suplir a Aleix. “Tenim la possibilitat d’Ivan o d’Artero. David pot jugar també en aquesta posició.Ja veieu que tenim alternatives. És una baixa important perquè no s’ha perdut gaires partits. Tenim alternatives en la pilota aturada, Viktor, Roro a Borja poden agafar aquest rol”, ha insistit.

El Rayo d’Iraol

“És un molt bon equip. Tenen a un entrenador, Andoni Iraola, que per a la gent de Vallecas és top. El Rayo juga molt directe i tenen una transició espectacular. La seva pressió a camp rival és de les millors de la lliga, em sembla que son junt amb l’Athletic i el Barça els que recuperen més a camp rival. Fan molt bé les coses, per això està en setena posició. A la banda esquerra té jugadors molt ràpids (Fran i Álvaro García), però nosaltres també. Viktor, Valery, Toni o Arnau poden jugar a aquesta posició. Per a mi és un partit especial i ja he dit als jugadors que és en aquest camp és on podem demostrar les nostres qualitats. És un camp petit i hi ha molta pressió. Som un equip que ho sabrem fer bé”, ha dit Míchel.

Cap victòria a Vallecas

“La meva sensació és especial perquè he nascut allà i tinc molta relació amb la gent. Soc vallecano i la meva educació és vallecana. No he guanyat perquè el rival ha jugat molt bé en els dos partits a segona. Penso que el darrer partit vam mereixer més. Ens van anul·lar un gol a Okazaki i ens xiular un penal que no era. Després de l’un a zero va canviar, però vam fer un bon partit. L’única vegada que he jugat a Vallecas”.

“Necessitem fer un gran partit i portar la pilota a camp rival ja que ells no volen aquesta situació. El seu ADN és pressionar a dalt, recuperar esfèriques aviat i nosaltres hem de fer un pas endavant en la possessió a camp rival. Per això en dos tres dies hem treballat aquestes situacions”, ha raonat el tècnic madrileny.

Dinàmica negativa

“Per mi l’equip a l’últim partit va jugar a un gran nivell. Em preocupa el rendiment de l’equip i no el resultat. A Getafe no es va estar bé, i això no està bé, si l’equip juga com l’Atleti, no estaré preocupat”.

“Sempre he dit que l’equip arribarà a on el seu rendiment ens porti. Durant molts partits hem fet passes endavant i hem merescut molt més. A vegades els petits detalls fan que el resultat sigui dolent o no”.

“Qualsevol partit és important i tots els rivals tenen un gran nivell. Ho volem guanyar tot, és així, som l’equip que ha arribat a primera divisió més tard i el segon pressupost més baix de la lliga. Som humils i per a nosaltres cada partit és una final”, explica Míchel sobre la dificultat de guanyar.

“En els últims partits, tot i no guanyar, han merescut marcar algun gol. És un equip que genera moltes ocasions, però és vertitat que en aquest moment no han marcat i això ha provocat que no guanyin els últims partits. A Vallecas s’ha d’estar molt concentrar a les àrees. Totes les jugades tenen sensació de perill i amb la seva afició saben jugar aquest tipus de partit”.

“És el següent partit i per nosaltres és molt important. Després vindrà l’aturada i la resta de partits. Penso que estem en una bona posició a la classificació i no tinc por de res perquè confio molt en l’equip, en el treball i en tot el treball”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)