Girona

Arnau: “No penso en el futur a l’Atleti, tinc contracte fins al 2025 a Girona”

Arnau Martínez, jugador del primer equip del Girona, ha comparegut als mitjans de comunicació en l’acte de presentació de la nova edició del MIC Football 23’ on serà el padrí oficial de la competició. El lateral dret ha destacat el darrer partit a Montilivi contra l’Atlético de Madrid que no es va resoldre fins al tram final.

“Sabíem que era un partit molt complicat, però als últims minuts vam arribar amb el matx bastant controlat. Malauradament, una jugada de pilota aturada ens va complicar la vida. Vam jugar bé i li vam posar les coses molt complicades a l’Atlético de Madrid. Estem contents amb això, però ara toca anar a guanyar contra el Rayo”, ha dit el català.

Nou objectiu: Rayo

“Les sensacions d’aquesta setmana són molt bones, hem entrenat tots els dies i demà ens toca l’última sessió abans d’anar a Vallecas. Estic il·lusionat per aquest partit i perseguirem la victòria allà”, ha dit Arnau.

Jugar al mig del camp?

No és el primer aprtit que Míchel, en sortida de pilota, decideix ubicar a Arnau en la posició de migcampista tot i partir de lateral. “Em vaig sentir molt bé en aquestes dues posicions. Míchel m’hi posa i jo m’hi sento molt a gust. No crec tingui gaire cabuda al pivot però, perquè hi ha molts jugadors al mig del camp per davant meu i crec que no m’hi posarà. Hi podria jugar perfectament, però no ho crec ho decideixi així”, ha apuntat el futbolista.

La zona de descens, més a prop

“Sabem que estem fent les coses bé tot i les últimes derrotes que estem encarrilant. Volem mirar cap a dalt tot i saber que tenim a prop la part de baix. Encarem l’enfrontament a Vallecas amb la màxima il·lusió per posar més distància amb la zona de descens”.

Sobre la selecció i el seu futur

“Tant de bo demà pogués entrar a la llista de la selecció espanyola. És un somni que per a mi poder jugar a l’absoluta. No sé què passarà ... sinó tocarà anar amb la Sub-21”, ha explicat Arnau que també ha respost preguntes sobre el seu futur lligat al club colchonero i la seva última experiència jugant contra l’equip de Simeone. “Vaig sentir-me normal a l’estar amb Simeone, com un entrenador més. Sé que és un dels místers més bons del món, però em vaig sentir igual que amb Xavi, Ancelotti o Míchel, tots són molt bons”

“Sincerament, ara no penso en el meu futur i no en tinc ni idea del que passarà. Ara estic concentrat amb el Girona i estic feliç aquí. Tinc contracte fins al 2025”, ha conclòs Arnau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)