Girona

“No ens han deixat xutar el nostre penal”

El tècnic del Girona Míchel Sánchez ha acabat content del partit que han fet els seus homes al camp del Rayo Vallecano per molt que no hagi servit per guanyar (2-2), però també s’ha mostrat enfadat perquè no s’hagi xiulat el penal en el temps afegit que hauria pogut donar la victòria als gironins. Aquestes han estat les seves declaracions en roda de premsa.

El balanç del partit

“Ha estat un partit com esperàvem de moltes situacions diferents, perquè l’ADN del Rayo al seu camp és ser vertical. Havíem de patir o saber dominar. Hem començat bé però després ens ha costat per moments i el partit ha acabat sent del Rayo. Ens han fet mal amb les diagonals de Lejeune per Álvaro i el dos contra dos d’Isi. Hem tingut esperança amb el penal que han fallat i després hem ajustat millor i la segona part ha estat clarament nostra. La sensació que tinc és que podríem haver guanyat. Hi ha hagut oportunitats dels dos equips i ha estat molt igualat. Marxo satisfet pel punt però he de demanar que ens expliquin el tema de les mans.”

El penal no xiulat

“No hem pogut fallar un penal que hi ha hagut perquè no sabem com va el tema de les mans. A nosaltres ens el xiulen a Getafe i avui en una situació idèntica no. No dic que sigui penal, perquè pot ser injust, però s’estan xiulant totes. La sensació és perquè a nosaltres sí i avui no.”

“No dic que siguem clarament perjudicats. Respecto les decisions, però no sabem què es xiula i no ho entenem. Jo crec que avui ho hauria d’haver anat a veure, però no hi ha anat. Li han dit des del VAR que no? Perquè tarden tant a decidir, perquè la toca o no. La intencionalitat no la té ningú. L’altre dia Javi Hernández té la ma allà, ens el xiulen i ens el mengem. És penal tonto, però ho és perquè ho diuen ells. A Cadis tampoc ens el van xiular. La sensació és que a vegades no sabem el perquè.”

El canvi al descans

“Havíem treballat la diagonal de Lejeune i com ho faríem. En aquesta diagonal ells han treballat la manera de fer dos contra un a Arnau i ens han generat perill. A la banda d’Isi no ens estava sortint bé. Hem canviat jugadors i hem canviat la posició d’Oriol Romeu i hem estat més compactes. Hem tingut més pilota i després som un equip que genera. A la primera part el Rayo ens l’ha tret i ens ha desajustat. A la segona part hem dominat. És un partit amb una part per cada equip.”

El penal del Rayo

“Abans del penal tenia plantejats els dos canvis igual. És on estàvem patint. Després no és el mateix un 3-1 que un 2-1, sabent que el partit no estava mort. Amb un gol tornàvem a entrar. Hauríem buscat porteria igual com hem fet sabent que en les transicions ens podien generar, però quan ajustem bé podem dominar a qualsevol i ho hem fet.”

El retorn a Vallecas

“El Rayo Vallecano a mi m’ho ha donat tot. Gràcies a ells he crescut. Som d’un barri humil i treballador que lluita pels somnis. No ha passat res després del partit, discussions de futbol, però l’estima que ens tenim és recíproca. Mai tinc la sensació de ser enemic aquí. Ara Girona és casa meva i em sento un gironí més, és espectacular el que m’està donant, però la meva vida és el Rayo. Mai he jugat contra el Rayo com a jugador i com a entrenador és la segona vegada. És el que toca.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)