L’estrena de Santi Bueno, gairebé perfecta

Girona. El central debuta amb la selecció de l’Uruguai jugant els noranta minuts contra el Japó, que li frustra la victòria al final (1-1)

Després de molts mesos somiant en la possibilitat d’anar convocat amb la selecció, Santi Bueno va tenir ahir l’oportunitat de defensar la samarreta celeste de la selecció absoluta de l’Uruguai per primera vegada. El central del Girona va tenir un debut per la porta gran, ja que l’absència d’Araujo per lesió li va permetre assaltar directament la titularitat en el partit amistós contra el Japó a Tòquio (1-1). Santi Bueno va completar els 90 minuts amb una actuació al seu nivell habitual, i és que el partit tampoc va ser de molta exigència. L’únic que li va faltar al defensa del Girona és poder arrodonir la seva estrena amb una victòria i una porteria a zero, perquè l’Uruguai es va avançar en la primera part amb un gol del migcampista del Madrid Fede Valverde (38’), però va acabar cedint l’empat a 1 definitiu en el tram final amb un gol de Nishimura (75’).

Santi Bueno tornarà a jugar amb la selecció de l’Uruguai dimarts vinent, en el partit amistós programat a Seül contra Corea del Sud i que posarà el punt final a la primera aventura del central del Girona amb la seva selecció, que també comportarà un desgast important pels quilòmetres fets, a més dels minuts que va disputar ahir i els que podria disputar dimarts que ve.

Riquelme brilla

Rodrigo Riquelme va ser el gran protagonista de la victòria de la selecció espanyola sub-21 contra Suïssa. Tot i sortir des de la banqueta, com Arnau, va marcar un doblet per capgirar el marcador i acabar donant la victòria al combinat espanyol