Girona

Taty Castellanos aposta per continuar al Girona

Content. “Estic molt còmode aquí i tinc ganes de continuar-hi més anys”, diu el davanter argentí el dia del retorn a la feina de la plantilla

Els jugadors del Girona, amb l’absència encara dels internacionals, van tornar ahir a la feina després de tres dies de descans per preparar el partit de dissabte contra l’Espanyol. Un retorn a la feina que ha servit per fer un canvi de papers a les instal·lacions de La Vinya, on els últims dies s’ha entrenat el Palerm, el conjunt italià del City Football Group. En un acte conjunt entre els dos clubs, Taty Castellanos va parlar obertament de la possibilitat de continuar al Girona la temporada que ve, més enllà de l’acord de cessió actual amb el New York City, el seu club d’origen. “Venia d’una gran ciutat com Nova York i sabia que Girona era més petita i bonica. És molt acollidora i amb molt bona gent, que m’ha acollit molt bé. Estic molt còmode aquí i tinc ganes de continuar-hi molts més anys”, va sentenciar el davanter argentí, màxim golejador de l’equip juntament amb Stuani, amb set gols en totes les competicions i que ja fa anys que forma part del City Football Group, on ha jugat al Torque uruguaià, al New York City de la MLS i ara al Girona, club amb el qual té clar que si es manté el camí s’aconseguiran els objectius marcats: “La sensació que tenim a l’equip és que estem en una bona situació en la lliga, però hem de continuar treballant per acabar tan amunt com sigui possible. Els propers partits seran molt importants, però les sensacions són bones i això és clau.”

Últim dia de seleccions

Tsygankov ja ha tancat els seus compromisos amb la derrota de diumenge en l’Anglaterra-Ucraïna (2-0) de classificació per a l’Eurocopa –l’extrem va ser suplent i va jugar l’última mitja horeta– i avui posaran punt final als partits de seleccions, en aquest cas amistosos, la resta d’implicats del Girona: Santi Bueno, Arnau i Riquelme. El primer, que va ser titular divendres, visita Corea del Sud amb l’Uruguai (13 h) i els altres dos s’enfronten a França (18.30 h) després que Riquelme marqués un doblet contra Suïssa.

EL PROTAGONISTA

Ja he jugat en tres equips del City Football Group, i això m’ha donat l’oportunitat de créixer. Ara em toca gaudir del Girona
Estem en una bona situació i tenim bones sensacions, però hem de continuar treballant
Taty Castellanos
davanter del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)