Girona

Tsygankov: “Estic gaudint molt al Girona”

Viktor Tsygankov ha estat un dels jugadors del Girona que ha anat amb la seva selecció en aquesta aturada, tot i que l’extrem només va jugar uns minuts en la derrota d’Ucraïna a Wembley contra Anglaterra (2-0). A més, Tsygankov viu uns dies especials, i és que ha estat pare aquesta setmana. Tot i això l’extrem ja s’ha reincorporat als entrenaments i avui ha parlat de la seva adaptació al club en roda de premsa.

Els primers mesos

“L’experiència és increïble. La ciutat és molt maca i amb la meva família estem encantats d’estar a Girona. Crec que la meva adaptació està sent bona perquè l’equip i el cos tècnic m’intenten ajudar cada dia i això fa que sigui fàcil aquest procés i els hi agraeixo molt.”

Tres gols i tres assistències

“Sóc davanter i m’agrada marcar gols, és clar, però el meu principal objectiu és ajudar l’equip a guanyar partits i això és més important que els gols que pugui fer. No em centro en les xifres, sinó en ajudar. Lògicament, si marques gols també ajudes a l’equip a guanyar partits”.

El duel contra l’Espanyol

“És un partit important però el que hem de fer és centrar-nos en nosaltres. Estem entrenant bé i estarem preparats per fer un bon partit”.

El nivell de la lliga

“La lliga espanyola és una lliga top. Fins ara només havia jugat a Ucraïna i és diferent. Aquí hi ha un molt bon nivell, molt bons equips i jugadors amb molta qualitat. Cada partit és diferent i estic gaudint molt jugant aquí.”

A molt bon nivell

“Només intento ser jo mateix sobre el camp i treballar dur als entrenaments. Crec que si treballes així és com ajudes a l’equip. Míchel m’explica molt el que vol a la meva posició en cada partit, perquè cada rival és diferent i sempre fem coses diferents segons el partit. Sé què he de fer exactament en cada partit.”

La situació a Ucraïna

“És un desastre per tots. És molt difícil jugar a Ucraïna. S’està jugant sense aficionats, amb els estadis buits i en cada moment corres perill perquè no saps què pot passar entre míssils i bombes. És molt difícil per ells.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)