Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
Resignat
En el primer acte, va ser un espectador més del partit, ja que no va haver d’intervenir en cap situació de perill. En la segona part, també va tenir poca feina, però va veure als morros com Braithwaite li pispava la cartera a David López.
Arnau (90’)
brillant
Va controlar bé Braithwaite, Puado i tots els rivals que queien a la seva banda. Amb sortida de tres, va tornar a assumir la posició d’interior per oferir una línia de passada més i, en el 53’, va trencar el duel amb un golàs des de la frontal.
Santi Bueno (90’)
ascendent
Va mostrar-se una mica lent en alguna decisió per anar al tall amb contundència, però amb pilota, moltes vegades, va ser el jugador que va generar més situacions perilloses. Va ser prou murri per forçar un penal decisiu al final.
David López (90’)
tacat
Va estar concentrat i va mostrar-se expeditiu en les cobertures a banda per ajudar el lateral. Per la forma de pressionar de l’Espanyol, va assumir responsabilitat a l’hora de treure la pilota. L’única llàstima és el descuit en l’1-1 visitant.
Javi Hernández (77’)
regular
A Vallecas, es va guanyar la titularitat per davant de Miguel i durant la primera part va estar fi i regular en cada acció. Fins i tot es va atrevir a atacar i doblar, quan va poder, Toni Villa, fet que el va deixar sense energies abans d’hora.
Oriol Romeu (90’)
consistent
La consigna que tenien els rivals era encerclar-lo i incomodar-lo per tal que no generés joc. I és que, sense Aleix Garcia, ha assumit més protagonisme en aquest rol. Va estar bé i ni la groga en el 24’ el va condicionar.
IvÁn Martín (85’)
obrer
En alguna fase, va mostrar-se imprecís i amb dubtes, tot i que va treballar molt i bé. Iván Martín va tornar a complir en línies generals i quan va fer falta es va mostrar expeditiu en defensa per tapar les pèrdues de possessió.
Borja García (90’)
correcte
Va tocar molta pilota, ja que l’Espanyol encerclava Oriol Romeu. Es va haver d’associar amb Iván Martín per intentar trencar línies i apropar-se a l’àrea blanc-i-blava i va posar-se la granota de treball en les recuperacions.
Tsygaknov (90’)
pla
Va començar intens i amb molta presència per la dreta, però es va anar apagant una mica. Va enviar una rematada al lateral de la xarxa i va exigir poc a Òscar Gil tenint en compte que al lateral dret li va tocar jugar per l’esquerra.
Toni Villa (69’)
complidor
No va ser prou insistent per l’esquerra per fer treballar el jove Rubén Sánchez. De totes maneres, va mostrar alguna guspira interessant en forma de combinació amb el Taty o fent diagonals que van generar cert perill.
taty (90’)
incansable
En el joc d’esquenes a porteria, és el millor de l’equip; a l’hora de conduir amb algun espai, li costa. En el primer temps, va xutar un parell de cops, però, a simple vista, ja es veu que és molt més que el típic davanter golejador.
Riquelme (21’)
elèctric
Va intentar ser profund i encarar Rubén Sánchez per tal de tenir alguna acció de superioritat en zona tres.
Miguel (13’)
Va protagonitzar algun contraatac amb el partit trencat i el rival buscant el 2-2, i en defensa va complir bé.
Stuani (85’)
Uruguaià
El sol fet de sortir al camp ja va esperonar a tots. Tres minuts després, feia el 2-1 de penal i amb sang freda.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)