Girona

“Som un equip molt dur a casa i arribem bé anímicament”

Paulo Pezzolano Tècnic del Valladolid

El Valladolid té un nou entrenador al capdavant, es tracta del tècnic uruguaià Paulo Pezzolano. Davant del Girona, l’entrenador del Pucela podrà refermar el bon moment de l’equip després del triomf a Vila-real. “Sabem que tots els partits són diferents, no és el mateix jugar a casa del Vila-real que amb el Girona a casa. Tots els que van sortir al camp van fer un bon partit. Ara haurem de gestionar un matx en què hi haurà molts moments”, va dir Pezzolano.

Per al matx d’aquesta tarda, l’uruguaià tindrà les baixes d’Olaza i Anuar, i recuperarà Machis, que podria entrar a l’onze. La gran novetat de la llista és l’entrada del davanter Tunde del filial. “Arribem bé anímicament, sobretot després dels dos últims resultats. Ara bé, s’ha de guanyar el pròxim partit; si no, no m’haurà servit de res. El Girona és un rival directe que està una mica més bé a la taula”, va explicar el tècnic.

El Valladolid continua immers a la part baixa a sis punts del Girona. “Hem de saber jugar aquests partits com una final. Hem de demostrar el joc, l’agressivitat i el resultat. Fresneda tindrà continuïtat, però potser farem un plantejament diferent perquè juguem a casa”. Pezzolano també va parlar del conjunt de Míchel: “És un equip molt ben treballat, amb un sistema ben marcat. Tenen mobilitat amb els interiors i els laterals aprofiten bé els carrils per dins. Saben llegir molt bé les accions amb pilota. Tots els equips tenen coses molt bones, però s’ha de recordar que el Valladolid com a local té molt bons jugadors i és molt dur. Aprofitarem les debilitats del rival”, va concloure.

A PUCELA, MILLOR

“Plantejarem el partit diferent perquè juguem a casa; el Girona és un bon rival”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)