Girona

El protagonista

Cristhian Stuani

El retorn a l’onze

“No he pogut connectar bé amb la pilota, i ha sigut una llàstima. Teníem molta il·lusió, i ara toca intentar guanyar el Madrid”

En el dia que el Girona va trencar la bona dinàmica de resultats en la lliga, Cristhian Stuani va reaparèixer en l’alineació titular. Concretament el davanter uruguaià no hi entrava des del 22 de gener al camp del Vila-real. I per arrodonir-ho encara més, el charrúa no completava un partit des de l’enfrontament del 14 de gener a casa contra el Sevilla. En aquella jornada, Stuani va aconseguir marcar; això no obstant, ahir no va tenir el seu millor dia, en un partit en què va estar a punt de fer gol en el tram final. El conjunt gironí no va entrar bé en el partit, i la tasca de Stuani va ser lluitar contra els centrals locals, Hongla, El Yamiq i Joaquín. No va ser una tasca fàcil, ja que els tres centrals van ser contundents en totes les accions a dins de l’àrea. El davanter uruguaià va trobar a faltar un jugador que lluités al seu costat i saltés a la pressió. No va ser un context fàcil, sobretot després que Aleix i Toni Villa van haver d’abandonar el terreny de joc. En les accions en què el Girona es mostrava més perillós eren a pilota aturada. Al primer temps, el davanter de Tala va rematar una pilota amb el cap que va sortir per sobre de la porteria de Masip. Poca contribució ofensiva en un primer temps per oblidar. Sense gaire temps per pensar, els segons quaranta-cinc minuts el conjunt gironí va posar una marxa més i va començar a fer més mal per les bandes. Primer amb Valery i Tsygankov, més tard amb l’entrada de Riquelme i Couto. En aquest context va ser quan es van generar més accions perquè Stuani les pogués aprofitar. En la majoria de les accions, els centrals del Valladolid van guanyar tots els duels ofensius. Sobretot en les centrades frontals o en centrades inofensives al segon pal. El veterà futbolista de l’Uruguai s’estirava els cabells amb totes les arribades desaprofitades del Girona en el tram final. Ja amb l’equip abocat a l’atac, el davanter uruguaià va tenir a les seves botes l’ocasió més clara del partit. En el minut 93, a boca de canó, no va poder connectar bé amb la pilota per batre Masip. La pilota va acabar a les mans del català, que no s’acabava de creure com havia perdonat aquella acció un dels jugadors amb més gol de la categoria. Stuani va suplir Castellanos, sancionat, en un duel que podia haver deixar la permanència sentenciada. No va ser així, i com va dir Stuani, l’equip haurà de remar contra el Madrid per mirar de més a prop els 40 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)