Girona

Un meritós i just empat al Bernabéu

Madrid 1 Girona 1

MADRID:JCourtois, Carvajal, Rüdiger, Alaba, Mendy (Militao, 86’), Modric, Camavinga (Asensio, 61’), Kroos, Valverde (Mariano, 86’), Rodrygo i Vinicius..GIRONA:Gazzaniga, Miguel (Javi, 63’), David, Bueno, Arnau, Valery (Villa, 76’), Aleix, Oriol, Yangel (Reinier, 76’), Couto (Riquelme, 58’) i Castellanos (Stuani, 76’).GOLS:1-0 (70’), Vinicius. 1-1 (80’), Stuani (p.).ÀRBITRE:Melero López .T.G.:A Modric. A David, Gazzaniga i Arnau.T.V.:Kroos (55’ i 91’).

El conjunt de Míchel va sortir amb la millor cara possible al Bernabéu. La primera va ser per a Castellanos, que, amb una rematada de cap que va marxar a fora per poc, va fer veure als blancs el verí gironí en atac. L’estira-i-arronsa va arribar fins al minut setanta, quan Vinicius va avançar els locals després d’un bon treball defensiu del Girona a la seva àrea. Deu minuts més tard, Stuani va igualar amb un penal per mans d’Asensio dins l’àrea. El VAR ho va confirmar. En aquell duel, Valery va dur el braçalet de capità i el Girona va guanyar un punt molt treballat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)