Girona

Els pitjors pronòstics es confirmen per a Toni Villa

Girona. Toni Villa haurà de passar pel quiròfan per una lesió als lligaments encreuats de la cama dreta; el d’Ulldecona estarà de baixa quatre setmanes

Dissabte va ser un dia gris per al Girona. No només per la derrota a Valladolid, fet que l’acosta més a la zona del descens, que encara veu a vuit punts, sinó també per les lesions. En menys de quinze minuts, Míchel Sánchez va veure com perdia Toni Villa i Aleix García per problemes físics. Dos dies després del matx, el club va publicar els resultats de les proves i es van confirmar els pitjors pronòstics possibles. Sobretot per a un Toni Villa que va abandonar el terreny de joc acompanyat i va acabar veient el matx des de la banqueta i amb una pròtesi a la cama.

L’abast de les lesions

El Girona va informar que Villa s’havia lesionat el lligament encreuat anterior i el lligament col·lateral extern de la cama dreta, fet que el farà passar pel quiròfan en els pròxims dies. En el millor dels casos, l’extrem murcià estarà entre vuit i nou mesos de baixa; fins a l’equador de la temporada que ve, el futbolista de Múrcia no podrà reaparèixer als terrenys de joc.

D’altra banda, el club gironí també va informar de la situació d’Aleix Garcia, que es perdrà les pròximes quatre setmanes de competició. El migcampista d’Ulldecona té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. La darrera lesió del jugador, que el va mantenir apartat durant sis setmanes, va ser al tendó del bíceps femoral de la cama esquerra. Una situació molt similar. Davant d’aquests informes mèdics, Míchel va voler treure ferro a l’assumpte. “Tots els equips passen per la mateixa situació. No em preocupa però estem tristos ja que la baixa de Toni Villa és de llarga durada i és greu. És una llàstima. Pel que fa a Aleix Garcia, veurem el dia a dia. Després de la primera lesió ha recaigut i també és complicada la situació. La resta estan a punt i preparats”, va dir el tècnic madrileny, que no acaba de fer net amb les lesions.

LA LLISTA NO ACABA

La infermeria del club torna a estar plena amb Villa i Aleix; set baixes del primer equip

SENSE FER NET

Ni David ni Yangel acaben de fer net i no es compleixen les dates del seu retorn

Sense acabar de fer net del tot

Aquesta temporada, al Girona sempre l’han perseguit les lesions. Entre la duresa del calendari pel mundial al mig i l’exigència de la competició, els gironins poques vegades han pogut disposar de tota la plantilla en els últims cursos. De fet, en la temporada actual, sempre hi ha hagut almenys dos jugadors a la infermeria del primer equip. Ibra Kébé, lesionat al genoll i en procés de recuperació des de fa uns mesos, és el jugador que més temps fa que està apartat de la competició. Ara, amb les lesions de David López, pronosticada deu dies després del partit del Barça, i Yangel Herrera, que va recaure el mes de març passat, el Girona veu com el procés de recuperació també és complicat i el procés és més llarg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)