Girona

La bona feina porta pretendents

No és estrany que, amb la gran temporada que està fent el Girona sota les ordres de Míchel, el tècnic de Vallecas hagi cridat l’atenció de clubs amb més potencial, a dia d’avui, que els gironins. El futur del madrileny amb els blanc-i-vermells està lligat fins al 2024, això és innegociable, però també és molt previsible que a Míchel li arribin ofertes de clubs més establerts en el futbol professional. És a dir, amb projecció europea i amb projectes esportius atractius com el que té al Girona.

El conjunt gironí és una de les grans sensacions d’aquesta temporada, no només per haver aconseguit amb bastant temps d’antelació una puntuació que, malgrat no garantir una permanència matemàtica, fa gairebé impossible el descens, sinó també pel joc que està desplegant l’equip. Aquest ADN Míchel fa que molta gent de l’entorn del futbol professional s’hagi fixat en la tasca del tècnic de Vallecas, que en el seu palmarès acredita tres ascensos a primera divisió. Aquest curs, però, hi afegirà el fet de mantenir un equip en l’elit, cosa que tenia pendent després de la seva estada en el Rayo i l’Osca.

Aquesta nova experiència, sumada al bon joc que mostra el Girona, ha fet que hi hagi clubs que s’ interessin per adquirir els seus serveis. Sense anar gaire lluny, el Vila-real, consolidat en Europa League, o el Rayo, que lluita per entrar en la Conference League, serien uns candidats al seu fitxatge. Encara queden 21 punts en joc i el Girona es troba a cinc punts d’atrapar l’Athletic Club, que és el que marca la setena plaça. Tot es podria girar com un mitjó, però el més segur és que Míchel ha trobat Girona, un lloc on pot créixer en el futbol professional. Una ciutat que l’ha acollit amb els braços oberts i que l’ha convertit en un dels seus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)