Girona

Tres jugadors amb un futur incert

Tancar la renovació de Míchel ha de ser una de les prioritats per al Girona, però potser no la més urgent. I és que en la planificació de la plantilla per a la temporada que ve hi ha alguns noms que hi tenen un paper important. És, principalment, el cas de Borja García, Juanpe i Juan Carlos, els tres jugadors que, de moment, acaben contracte el 30 de juny.

Els tres futbolistes han tingut un paper intermitent durant aquesta temporada, sobretot marcada per les lesions del migcampista madrileny i el central canari. En el cas de Juan Carlos va ser una decisió tècnica la que el va portar a la suplència fins ara i, si no és que hi ha una lesió de Gazzaniga, així continuarà fins al final del curs. A més a més, els jugadors són dels més veterans de la plantilla. Precisament Borja i Juanpe són els únics de la plantilla que han viscut el primer ascens a primera de l’entitat blanc-i-vermella. El porter de Guadalajara va aterrar a Girona la temporada 2019/2020 en el retorn a segona divisió. Tots tres han estat clau per tornar el club a l’elit del futbol.

A banda de la importància per la seva experiència al futbol professional, els tres formen part de la llista dels cinc capitans. Un rol de lideratge que sempre han tingut tant a dins com a fora dels terrenys de joc. En una entrevista a començaments d’abril a Borja en aquest diari, el madrileny va deixar clar que encara no havia parlat amb el club. El seu futur podria ser lluny de Montilivi en l’any en què s’ha convertit en el jugador amb més partits en el futbol professional al club.

FINAL D’ETAPA?

Borja, Juan Carlos i Juanpe són els tres futbolistes que acaben, el 30 de juny, contracte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)