Girona

Míchel: “L’objectiu d’aquesta jornada és quedar vuitens”

En la prèvia del partit de demà davant el Sevilla, el tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha explicat les baixes que té el seu equip; Toni Villa, Aleix, Borja García, Yangel Herrera i Kebé per lesió, Arnau per acumulació de targetes. El club també ha infromat que Stuani té molèsties al quadríceps de la cama dreta i que serà baixa per demà. El davanter es farà una ressonància en els pròxims dies per saber l’abast de la possible lesió. La novetat a la convocatòria serà David López.

“Stuani porta tres dies amb molèsties i no ha entrenat amb el grup. Espero que el dijous, quan sàpiguem les proves mèdiques, estigui bé per jugar a casa”, ha dit Míchel que també s’ha mostrat tranquil amb la baixa d’Arnau: “Demà pot jugar Valery o Couto en el seu lloc. És veritat que Arnau ha fet un pas endavant, però estic molt tranquil per demà”.

Dosificar l’eufòria

“Guanyar va ser bo per tots. Pel club, l’staff i els jugadors, però la lliga continua i per nosaltres demà és un partit molt important. Aboslutament ningú del club pensa en Europa. Tenim 41 punts i el meu objectiu són els 53. Hem de continuar amb la mateixa versió d’agressivitat, concentració i personalitat contra el rival que ha fet més punts en els últims 5 partits. El Sevilla està fet per estar a Europa i té la mateixa puntuació que nosaltres”, ha dit Míchel a la roda de premsa prèvia.

El Sevilla de Mendilibar

“El Sevilla ja ha dit a través de Mendilibar que mirarà partit a partit. És un equip que al principi de temporada estava fet per estar a dalt id esprés de tot el que ha passat, ara viu en un bon moment. Han fet un pas endavant en punts, classificació, dinàmica, il·lusió i motivació. Segur que per ells arribar el més a dalt possible és un objectiu. No miren Europa però sí el pròxim partit”, ha respost el tècnic de Vallecas.

A més a més, Míchel ha destacat el joc dels sevillans: “Els equips de Mendilibar son molt agressius en la pressió i en fer un pas endavant. Hem de fer un partidàs des d’un bon principi. Ell no enganya a ningú i nosaltres tampoc. Els seus equip juguen amb agressivitat i esportivitat”.

Pel matx de demà al Sánchez Pizjuán, els gironins podrien fer un pas endavant: “L’objectiu nostre és quedar vuitens aquesta jornada perquè l’Osasuna i el Rayo han perdut i ho hem d’aprofitar. L’equip ha de créixer partit a partit”, ha conclòs l’entrenador del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)